2777
2789
خوش بحالت والا من ی شبم بشه دوشب غذانذارم به ۶قسمت نامساوی تقسیم میشم

از اول عادتش ندادم شیش ماه اول ک با اینکه خونه مادرشوهرم نیم ساعت راه بود میرفتیم غذامونو میخوردیم میومدیم الان کمتر شده 

ولی گاهی اوقات ک قرمه قیمه اینا میذارم بنده خدا انقد تشکر میکنه فکر میکنه کوه کندم

دُورِ گلویِ ما اَز بس پُر اَز نیشِ جایِ نَوازِش هم خُون مُردِگی میشه🚫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این ک چیزی نیست من اصلا حوصله اشپزی ندارم بعضی اوقات همسرم میگه اگ غذا بپزی با هر غذا بهت بیست ...

من میتونم در عرض ۳ ۴ ساعت ۷ ۸ جور غذا درست کنم اخه خیلی علاقه به اشپزی دارم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
از اول عادتش ندادم شیش ماه اول ک با اینکه خونه مادرشوهرم نیم ساعت راه بود میرفتیم غذامونو میخوردیم م ...

من شوهرم شکموعه خو الان خوب شده تازه خونه مامانش بود میومد خونه وقتی غذا برنجی اونم فقط تو پلوپز نبود دعوا راه مینداخته و عربده الان هرچی درست کنم همینکه سیرش کنه هیچی نمیگه مامانش میگه غر غرات برامن بود فقط

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

واااای چقدر دوسدارم.نوش جونتون.عزیزم میتونی دستورشو بذاری؟

ممنوون گلم بفرما

برنجت باید محلی باشه پاکستانی نباشه هرچقد ک میخای خیس کن بعد یه دوساعتی بزار روگاز تابرنجت له له شه بعد شوید خشک یاتازه فرق نداره بریز داخلش بعد نعنا داغ بگیر داخل یه ظرف دیگ بانصف قاشق زردچوبه پیازداغم بریز اگ دوس داری بعد بریز قاطی برنجت لپه هم ک خیس کردی حسابی پختیش بریز داخلش زیرش کم کن بعدش هم دوغتو بریز

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖
ولا ب هرکی گفتم هوس کردم بعد گفت ولا پ چرا نگفتی برات میپزم  ولا انگار فقط تعارف علکی بود  ...

عزیزم عیبی نداره بالاخره این دوران میگذره و اطرافیانت رو بهتر میشناسی

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....