2777
2789

با کله خوردم زمین گوشیم تو دستم بود صفحش(شیشه اش) شکست ولی ال سی دی کار میکنه الان کلا داغونه اعصابم خورده تو این اوضاع گوشیم پول ندارم بخرم دو تا النگو نازک دارم ۴ تومن درمیاره ولی اون گوشی که من دوس دارم رو نمیشه خرید اس۹ یا حداقل اس۸ ویا اپل ۸ موندم چیکار کنم دوس ندارم اونی رو بخرم که بعدا باز به فکر عوض کردنش بیافتم خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو به خدا تنها دلخوشی جوونا رو هم از دستشون گرفتن دیگه از این به بعد نه گوشی درست وحسابی نه ماشین نه خونه نه هیچی فاصله طبقاتی از این به بعد از یک به هزار میرسه 

گوشیتو سفت بچسب ب اوضاع فوش نده😃😯

لایک داری

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیتو سفت بچسب ب اوضاع فوش نده😃😯

والا به فکر عوض کردنش بودم ولی دیگه گرون شد منصرف شدم اینم که افتادم زمین سرم گیج رفت نفهمیدم چی شد تو دستم بود بین انگشتام .،حتی انگشامم له شدن😥😥😥

پاهامونو# _اندازه _گلیممون _دراز_ کنیم

بخدااگه بشه به اندازه یک هزارم اون زحمتی که توزندگی میکشیم پامونودراز کنیم

فقط جون میکنیم که زنده بمونیم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
بخدااگه بشه به اندازه یک هزارم اون زحمتی که توزندگی میکشیم پامونودراز کنیم فقط جون میکنیم که زنده ب ...

حالا ماکه سامسونگ معمولی دستمونه یعنی آدم نیستیم خب وقتی نداری باید به اندازه وسعت بخری دیگه 

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘