2777
2789
عنوان

چه خاکی بریزم به سرم تو این اوضاع😢😢😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 27 پست
بود اما شکست به اکنا هم اعتمادی نیس

چرا اصلا گوشیتونو دست گرفتیم حالا گذشت خریدی بزار تو کیفت.مخصوصا اللن که گوشی رو رو هوا سرقت میکنن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاهامونو# _اندازه _گلیممون _دراز_ کنیم

یه دونه گوشی چیه که به خاطر اون بگیم پامونو اندازه گلیم دراز کنیم وضعمون اینه دیگه یه جوون که دلش گوشی جدید میخاد یه آرزوی محال میشه در حالی که اصلا چیز بزرگی نیس ویلا میخام پورشه میخام چی میخام

حالا ماکه سامسونگ معمولی دستمونه یعنی آدم نیستیم خب وقتی نداری باید به اندازه وسعت بخری دیگه 

من خودم سامسونگ معمولی میخام دا میدونی آ ۸ که ۲ تومن بود شده ۵ تومناس ۷ شده ۵.۵ اینا آرزوی محال نیستن اینا حاصل ندونم کاری های بزرگامونه

حالا ماکه سامسونگ معمولی دستمونه یعنی آدم نیستیم خب وقتی نداری باید به اندازه وسعت بخری دیگه 

من اینوگفتم!

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
چرا اصلا گوشیتونو دست گرفتیم حالا گذشت خریدی بزار تو کیفت.مخصوصا اللن که گوشی رو رو هوا سرقت میکنن

دم در بودم بچه ها تو کوچه بودن پیش اونا بودم که خاستم از پیاده رو بیام پایین که به خاطر حواس پرتی ای که حاصل قرض و اینا بود خوردم زمین 

دم در بودم بچه ها تو کوچه بودن پیش اونا بودم که خاستم از پیاده رو بیام پایین که به خاطر حواس پرتی ای ...

دیگه موردی پیدا نمیکنم نکوهشت کنم.شده دیگه ایشالا میتونی گوشیه مورد علاقتو بخری.همه گرونیا اخه تقصیر منه.من نیت کنم تمومه.به همسرم گفتم ایندفعه فقط ایفون.یعپی یه جوری رفت بالااا گفت بای فور اور

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دیگه موردی پیدا نمیکنم نکوهشت کنم.شده دیگه ایشالا میتونی گوشیه مورد علاقتو بخری.همه گرونیا اخه تقصیر ...

منم یادمه همچین حرف گنده ای زدم که این بلا به سرم اومد داداشم اس ۷ خرید ۳.۵ گفتم چرا ۸ نخریدی خندیدم گفتم من ۸ میحرم تا تو رو بیوزونم اونم میگفت بیا زیر قیمت بدم به تو منم کلاس میوموم که نه من چند ساله گوشی نمیخرم که از همه مدل بالاترشو بخرم اونم عصبانی میشد که بعد از ۲۰ روز قیمتها ۳ برابر شد ولرادرم سجده شکر به جا اورد که به موقع خریده منم خیط شدم ودیگه هیچ حرفی از اون جریانها نزدم

منم یادمه همچین حرف گنده ای زدم که این بلا به سرم اومد داداشم اس ۷ خرید ۳.۵ گفتم چرا ۸ نخریدی خندیدم ...

نمیدونم والا اخه مال من بر عکس همه انقد خریدنو منو ضایع کردن کفتم با وجود اینکه اهل وشم‌هم وشمی نیستم ولی گوشیو حتما ایفون ده  باید بخرم هنوز هفت تازه اومده بود گفت حالا چند سالی طول میکشه پول جمع میکنم.یهو خیلی نشد هشت و‌ده اومدن سریعم رفت بالا دیگه اون رفت منم دارم همین جو. نگاه میکنم و ذست تکون میدم براش

😥😥😥😥ایشالا میخرین امیدمون به خدا باشه

ایشالا.ولی واقعا مهم نیست.خدا به همه سلامتی بده .ولی نعمت سلامتی عزیزان بالاترین نعمته.من برا بابام یه چند ماه پیش مشکلی پیش اومد که بعدش خیلی چیزا برام بی اهمیت شده اون موقع میگفتم فقط بابام خوب شه هیچی نمیخوام و الانم همینجوره.البته یه گوشی همسرم خرید برام چون گوشی قبلیم مشکل داشت.ایفون و سامسونگ نیست.ولی نمیخریدم مهم نبود چیزی خدا بهم داد که تنها خواسته قلبمه