2777
2789
عنوان

بچه ها من دلم گرفته ینی زندگیم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 54 پست
می دونم تاپیک دردو دل ولی اگه هنور عقد نکردی یکم بیشتر فکر کن ببین این اقا امروز پشتت نیست فردا ایا ...

عقدم عزیزم...چس بگم سه ساله عقدیم ...خانوادمم راضی ب جدایی نیستن

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرت مشخصه ادمیه ک همیشه تو زندگیت دخالت میکنه تا نامزدی ی فکری بکن بعد هزهر جور مشکل داری باهاش .بعدشم اگه شوهرت دلش برات بود این همه وقت طاقت نمیاورد 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

دوماه زنگ نزده؟؟بنظرم ارزش زندگی کردن نداره،پرونده شو ببند برو دنبال هدف اصلا هم ناراحت نباش شوهری ک انقدر بی تفاوت و بی احساسه ارزش ناراحتی نداره خداروشکر کن نرفتی با یه بچه برگردی 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد🌹
تهدید مامانم با باباش حرف زد گف جداشن ...ولی هیچ واكنشی  شوهرم نشون نداد

ولش کن کلا ادم بدردنخوری به پستت خورده مهرتو بزار اجرا و بعدم برو با کسی که واقعا لیاقتتو داشته باشه

این چه ازدواجیه واقعا؟نمیخوادت میفهمی ؟بلاک کرد پاک کرد لفت داد!!!فکر کن یه کم با خودت،رابطتون تموم ...

بخدا خیلی میخاست...خیلی خویب بودیم باهم 

نمیدونم چی تو گوشش خوند ابجی لعنتیش

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
می دونم تاپیک دردو دل ولی اگه هنور عقد نکردی یکم بیشتر فکر کن ببین این اقا امروز پشتت نیست فردا ایا ...

وضعیت الان منه شوهرم تو عقد خیلی اذیتم کرد و پشتم و خالی کرد تنهام گداشت کاش همون موقع جدا میشدم بعد عروسی زود بچه دار شدم الانم دومی باردارم گاهی انقدر خسته و دل شکسته میشم ولی نمیتونم بچه هام بدون مادر و حامی بذارم باید مسولیت اون بی غیرت و هم خودم به دوش بکشم

توام خواهرشوهریا خیلی بی بخاری.تازه پسرداییتم هست.من بودم پاخواهرشوهرمو از خونه بابام میبریدم طلاقمم میگرفتم با مهریه تمام و کمال.نگاه داداشم وزنشم دیگه نمیکردم.مطمئن باش اگه اون آتیش انداخت توزندگیت زندگی خودشم آتیش میگیره.حالشا حابیار اگه اون خواهرشوهره تو ام خواهرشوهر بازی دربیار.به همه فامیل و آشناهم بگو کی باعث جداییتون شده.من باشم نگاه به این دایی و زنشو پس،شو دخترشو وداداشم دیگه نمیکنم 

هیچی  

بعدم بدتر من چه پدرمادرر داری هیچی به این عروسشون نمیگن.والا مادرتو پرکن حال عروسشو بگیره.چطور زندگی تورو نابود کنه خودش تو خونه شما خوش باشه.خودتم سیب زمینی هستی استارتر خبلی بی زبون و دست وپاچلفتی هستی

هیچی  

خانمی الان بری بهتره اون آقا داره درس خواهرشو میخونه چه الان‌ چه صدسال دیگه مثل شوهرو برادرای شوهرم حرف حرف خواهرشونه بعدم مادرشون اگه ۱ درصد احتمال میدی میتونی به خودت وابستش کنی ومقاومت کنی بمون مگرنه بی فایدست الان‌خیلی بهتره جداشید

ببین عزیزم باتوجه به تجربه ام این توصیه رومیکنم بهت  که مردی که استقلال فکری نداره  دهن بینه...خیلی زندگی باهاش سخته...منم عقدم ودارم جدامیشم..یکی از دلایل جداییم همین دهن بین بودن نامزدمه..به حرف جار ی ام رابطه اش بامن ازاین روبه اون رومیشد..

اینم بگم شوهرم همون موقع شمارمو پاك كرد از تو تل فهمیذم و گروه دونفرمونو پا ك كرد  الان بعد دو ...

ماهم‌اونقدبحثمون میشد،ولی به خاطردعوای بقیه شماچراضربه بخورین،مگه تودعواتوهو مقصربدی،اگه نبودی بهش بگو،شایداونم دلش ازت شکسته شفاف سازی کن

خانمی الان بری بهتره اون آقا داره درس خواهرشو میخونه چه الان‌ چه صدسال دیگه مثل شوهرو برادرای شوهرم ...

بچه هاانقدطلاق طلاق نکنین،هرازدواجی وهرمردی مشکلات خودشوداره وایسا حلش کن، اگه نقاط مثبتش زیاده