2777
2789
عنوان

بچه ها من دلم گرفته ینی زندگیم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 54 پست
هیچ وقت با طلاق موافق نیستم ولی تو اینطور که تعریف میکنی مهریه بذار اجرا ....مگه دوس پسرته که بلاک ک ...

بلاك نه..شمارمو پاك كرد از گوشیش ..اره واقن ادم با دوس دخترش اینكارو نمیكنه😔

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم تو این چندماه نه زنگ زدی نه پیام دادی?

نه زنگ نزدم ولی ی بار این پیاما رو دادم پیام دادم چون بایدباهم حرف بزنیم خیلی منطقی مثل دوتاادم بالغ.لطفااین بچه بازی روتموم كن یبارم كه شده عاقلانه حرف بزنیم راجب مشكلاتمون
پیام دادم چون برام مهمه تكلیف یه سری مسائل روشن شه.اگه فكرمیكنی میتونی ازپس مشكلاتمون بربیای تا اخرشب راجب حرفایی  ك میخای بزنی فكركن و پیام بده منتظرم
جواب ندادی یعنی نمیخای ازپس حل مشكلات بربیای برام مهمی اماتازمانیكه نشون بدی من برات مهمم
نمیخای یه سرسامونی باین اوضاع بدی نمیخای نشون بدی تصمیم گیرنده زندگیت خودتی
خسته نشدی ازین شرایط

ما من خسته شدم ازین همه تنش وقتی هنوززیریه سقف نرفتیم اینه حالو روزمون
خسته شدم الان كه باید اوضاعمون گلوبلبل باشع اینه
خسته شدم بسكه پشتمو خالی كردی ..ازینكه همش مقابلم بودی
ازین كه همش یه طرفه به قاضی رفتی ازینكه منوبه چشم ی غریبه میبینی ازبیتفاوت بودنات از خونسردبودنات
ازینكه باورم نداری ازینكه انگاربا بچه طرفی بزرگ شو خواهش میكنم بزارحس كنم پشتم یه مرده
تموم كن رفتارارو یكم بخاطرزندگیت بجنگ یكم تلاش كن تابخاطرت بجنگم
تاكی باید منتظر باشیم بقیه برامون تصمیم بگیرن تاكی تحت تاثیربقیه هی بپریم به هم   تاكی باید اجازه بدیم بقیه بخاطر دراوردن لج همدیگه ازمنوتو مایه بزارن هیچكیم بیشترازمنوتورنج نمیبره

همیشه من مقصرنشون داده میشم چون من یادندارم خبرچینیو
چون من ازخودم دفاع نمیكنم
چون من دوبهم زنی نمیكنم
چون یادندارم حق خودموثابت كنم یادندارم مظلوم نمائی الكیو
ایناباعث میشه بی گناه بشم آدم بده ی قصه
آش نخورده و دهن ...
لابدمیگی من خیلی درگیرم
اره چون برام مهمه میخام تا جایی كه سهم منه تلاشموبكنم همه چی خوب شه
لا اقل حسرتش نمونه
تونخوای سهمتو انجام بدی خواست خودته دوست دارم ی فرصت دیگه ب خودمون بدیم با اینكه خیلی دلخوری و كدورت بینمونه گذشته فراموش شه
نخاستیم میل خودته چون بیشترازین از دستم برنمیاد

اما جواب نداد

اونا خیلی زرنگن که میگن برو طلاقتو بگیر....میخوان خودت درخواست بدی هیچیم بهت ندن.. همونجور که خودت میدونی من و نامزدم و خانوادش هم یه سری مشکلات داشتیم و داریم یه روزی بلند شدم رفتم شورای حل اختلاف ببینم چجوریه بهم گفتن مواقعی که طرف داماد همینجور ول میکنن بی دلیل میرن دختر میتونه نفقشو بزاره اجرا برا پسر یه اظهار نامه بفرسه بعدش باید بیان پاسگاه اگه میخوان مث آدم بیان عروسی بگیرن یا هم که مث آدم طلاق بدن چون اونیکه نمیخواد تو نیستی.. تو فقط باید بگی مییییخوامش

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اونا خیلی زرنگن که میگن برو طلاقتو بگیر....میخوان خودت درخواست بدی هیچیم بهت ندن.. همونجور که خودت م ...

لخه خانوادم اجازه نمیدن برم شورا.مسگن تبرومون میره شهرمون كوچیكه همه هم میشماسن هموهم اینكه فامیلن داییم میشع ..

حالم بهم میخوره وقتی میبینم سه سال ب خاطر كی عذاب كشیدم كاش ی ذره دركم میكرد

لخه خانوادم اجازه نمیدن برم شورا.مسگن تبرومون میره شهرمون كوچیكه همه هم میشماسن هموهم اینكه فامیلن د ...

درک میکنم عزیزم ..فامیل یکم سخته .. ولی چرا اونا به این موضوع فکر نمیکنن؟چرا نمیگن فامیلیم دختر خواهرمه همینجور بلاتکلیف ولت کردن؟وقتی مسئله زندگیت وسطه به هیییچچچکی جز خودت فکر نکن فقط و فقط به خودت فکر کن خودت از همه برای خودت مهمتری .تصمیم سختیه ولی بشین فکر کن ببین خودت چی میخوای

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
درک میکنم عزیزم ..فامیل یکم سخته .. ولی چرا اونا به این موضوع فکر نمیکنن؟چرا نمیگن فامیلیم دختر خواه ...

راستش سر دوراهی گیر كردم...

ن تحمل جدایی رو دارم..ن تحمل مشكلات بعد طلاق رو...و ن تحمل این شرایطو رفتاراشون رو 😔

من همينطور پيگيريم ببينم چي شدي نميدونم چرا انقدر نگرانتم دختر

فدات شم ..ممنون ك بفكرمی..هیچی عزیزم همونطوریه اوضاع