2777
2789

باور كنید كسیو ندارم باهاش درددل كنم

كسابی ك در جریان تاپیكای قبلم هستن میدونن 

من با شوهرمو خانوادش مشكل دارم..

عقدیم و دوماهه هم قهریم ...

بخاطر اینكه سر عیدونه اوردن عید قربان دعواموم شد ك انقدر شدید نبود ولی بعدش  خواهرشوهرم ك زن داداشمم میش تو مراسم ختم پدربزرگم با ابجیم  ك دعوا كردن بعد بحثو كشوندن سمت منو نامزدم ..خلاصه دعوا شدید شد 

و من ب شوهرم هیچی نگفتم ولی خواهرش زنگ زده بود كلی مظلوم نمایی بد منو گفته بود 

شوهرمم پیام داد و كلی ناسزا بارم كرد 

و من جوابشو ندادم تا  گذشت ی شب دیدم پیام خالی داد و منم غیر مستقیم بهش فهموندم ك باید سروسامون ب ااوضاع بدیم و باژم جواب نداد..و اصن دیگه ن زنگزد ن پیام منم ندادم...

خیلی دلم گرفته من دوسش دارم ..نمیخام زندگیم خراب شه ...تحملشو ندارم 

كارم شبو روزئشده گریه كسیم ندارم باهاش حرف بزنم جز اینحا 😔ازتون میخام خواهرانه كمكم كنید

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

اینم بگم شوهرم همون موقع شمارمو پاك كرد از تو تل فهمیذم و گروه دونفرمونو لفت داد ازش

الان بعد دوماه بازدید داره تو این مدت نمیومد ..

هنوزم سیو نكرده ..ریغ از پیام ك بده😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر شوهرت دهن بینه یه مشاور برین یا اگ می بینی این جوریه تهدیدش کن به جدایی

تهدید مامانم با باباش حرف زد گف جداشن ...ولی هیچ واكنشی

شوهرم نشون نداد

می دونم تاپیک دردو دل

ولی اگه هنور عقد نکردی یکم بیشتر فکر کن ببین این اقا امروز پشتت نیست فردا ایا با یه بچه حاضر ازت حمایت کنه؟؟

از رو احساسات تصمیم نگیر یه روزی برمیگردی عقب به خودت میگی کاشکی هیچوقت نمی دیدمت

توام داداشتو پرکن تا زنشو آدم کنه چه بی تربیت خوبه خواهرشوهرت عروس شماهم هست.

ن بابا زنداداشم ی افریطه س خدا نصیب گرگ بیابون نكنه همچین ادمی رو ..داداشمم كرده یكی لنگه خودش حرف حرف زنشه

اگه تو طلاق بگیری داداشت خیلی بی غیرته زنشو نگه داره.زنی که تو زندوی دیگران دعوا راه مینذازه به مفت ...

داداشم سیب زمینی تر ازین حرفاس..زنش اگه ازش میترسید اینكاراو نمیكرد ..

عزیزم بده بستون بعضی وقتها همینه،،به مامانت بگو به داداش ت بگه زن شو ادب کنه،،تا این زنیکه فروشی کنه زندگی همینه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

این چه ازدواجیه واقعا؟نمیخوادت میفهمی ؟بلاک کرد پاک کرد لفت داد!!!فکر کن یه کم با خودت،رابطتون تموم شده عزیزم

از اول هم اشتباه بود این ازدواج،چرا باید با برادر زن داداشت ازدواج کنی؟همیشه ازدواجای اینجوری یکیشون به فنا میره،