2777
2789
عنوان

بچه ها من دلم گرفته ینی زندگیم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 54 پست

عزیزم نیاز به جدای و این چیزا نیست از قضا پدرشوهرت داییت هم هست و بلاخره بخاطر تونی ک تو رگهاتونه دوستت داره براش زنگ بزن تموم ماجرارو بگو بعد بگو از اول ک‌من نیومدم دنبال پسر شما شما امدید بگو بیاید ببینیم باید چیکار کنیم اگه نمیخواد خوب حق و حقوقم رو بده و جدا بشیم اگه میخواد ک دست از لجبازی برداره  بگو شما دختر داری اگه خانوادم همچین کاری کنن چیکار میکنی بگو به حرمت و احترام فامیل بودنمون بیاید مشکلو اساسی حل کنیم 

بعدشم عزیزم شما جفتتون به مشاور نیاز دارید و چون دورید خواه ناخواه سردی میاد  بینتون باید برای دیدن هم دیگه هی برید و بیاید تا این سو تفاهمهایی ک پشت تلفن و تل و واتساپ پیش میاد حل بشه

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

عزیزم شوهرت از چیزی ناراحت شده. اول باید باهاش صحبت کنی اگه سوء تفاهم براش پیش اومده برطرفش کن. این چیزا تو همه زندگیها هست. دیگه تقی به توقی خورد که نباید جدا بشی. جدا شدن رو همه بلدن. باید زندگیت و بسازی. یه قرار با شوهرت بذار. با آرامش باهاش صحبت کن. اصلا ازش بپرس میخواد باهات ادامه بده یا نه. اگه گفت آره بگو پس دلیلی نداره بلاکت کنه چون دوسش داری و میخوای باهاش در ارتباط باشی. باید خیلی با سیاست و زبون نرم باهاش صحبت کنی. سعی کن زیاد از خواهرش حرف نزن. بالاخره خواهرشه و ممکنه ازش دفاع کنه و  ناراحت بشی. دنبال اینکه مقصر کیه و این چیزا هم نباش. اصل موضوع رو حل کن. با آرامش، لبخند، مهربونی و لوندی شوهرت و مال خودت کن.از زن داداشت یاد بگیر که چطور شوهرشو مال خودش کرده. دنبال مبارزه با خانواده شوهرت هم نباش که خسته و فرسوده میشی. 

برو زندگیت و بساز بعد بیا بگو چکار کردی. شیر برگردی تو تایپک. 💪💪

ثمره عشق من و بابایی، به بهشت کوچیک ما خوش اومدی عزیزم.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شوهرت از چیزی ناراحت شده. اول باید باهاش صحبت کنی اگه سوء تفاهم براش پیش اومده برطرفش کن. این ...

ممنونم گلم حرف بجایی زدی..

اما وقتی شوهرم نمیخاد من چطوری باهاش حرف بزنم ...اخه وقتی جواب نمیده 

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
عزیزم نیاز به جدای و این چیزا نیست از قضا پدرشوهرت داییت هم هست و بلاخره بخاطر تونی ک تو رگهاتونه دو ...

مامانم زنگ زد ماجرا رو گفت و اون دخترشو مقصر كرد ..و بعد مامانم گف ما وصلتمونو بهم میزنیم گف هرطور صلاح میدونید ...دایبم منو خیلی میخاس از بچگی م علاقه ای ك داییم ب من داش تو فامیل زبانزد بود ..همین قبل دعوا اینا زنگ زد برام كلی معذرت خپاهی ك در حقت كوتاهی كردم...من خیلی دوست دارم و فلان ..😔

بچه هاانقدطلاق طلاق نکنین،هرازدواجی وهرمردی مشکلات خودشوداره وایسا حلش کن، اگه نقاط مثبتش زیاده

اره منم نمیخام جدا شم دوس دارم بسازم ....

ولی دخالت بقیع نمیزارع

ماهم‌اونقدبحثمون میشد،ولی به خاطردعوای بقیه شماچراضربه بخورین،مگه تودعواتوهو مقصربدی،اگه نبودی بهش ب ...

نبودم..بخدا نبودم ولی الكی مقصر نشون داده شدم جلو شوهرم

بعدم بدتر من چه پدرمادرر داری هیچی به این عروسشون نمیگن.والا مادرتو پرکن حال عروسشو بگیره.چطور زندگی ...

ن یابا نمیدونم عوضی چكار كرده هیچكی نمیتونه حرفی بش بزنه ...بخدا سه ساله فقط داره بین منو نامزدمو خونواده اختلاف مینذازه هی میگیم ادم میش ولی...

مامانم زنگ زد ماجرا رو گفت و اون دخترشو مقصر كرد ..و بعد مامانم گف ما وصلتمونو بهم میزنیم گف هرطور ص ...

پس برو سراغ داییت

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وای یعنی طرف هم زنداداشت باشه هم خواهر شوهرت 😓😓😓 ستم ازین بیشترررر

اره واقعا..اوایل فكر نمیكردم انقذ سخت باشع 

ولی الان روزی صدبار ب خودم لعنت میفرستم 

پس برو سراغ داییت

برم چی بگم ..الان كامل خبر داره از ماجرا ولی اونم مث پسرش هیچ كاری نمیكنه

مامانت بگه به داداشت اینقدر بیغیرتی که هرکاری با خواهرت کنن دم نزنی آخه به توهم میگن مرد

بابام گفت .

.ولی انگار ن انگار میگع برین طلاقشو بگیرین ب من چه 

برم چی بگم ..الان كامل خبر داره از ماجرا ولی اونم مث پسرش هیچ كاری نمیكنه

بگو مامانم گفته طلاق ولی من نمی‌خوام .یا حداقل بیایید تکلیف منو‌ روشن کنید .مگه وجدان ندارید ؟!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
این چه ازدواجیه واقعا؟نمیخوادت میفهمی ؟بلاک کرد پاک کرد لفت داد!!!فکر کن یه کم با خودت،رابطتون تموم ...

و اینجا منم ك ب فنا رفتم 

در حالی ك حقم نبود ...

وقتی هیچ بدی ب كسی نكردم وقتی خواهرشوهرم 

سه سال عذابم داد....خداااااایا عدالتت كجاس

و اینجا منم ك ب فنا رفتم  در حالی ك حقم نبود ... وقتی هیچ بدی ب كسی نكردم وقتی خواهرشوهرم&nbs ...

هیچ وقت با طلاق موافق نیستم ولی تو اینطور که تعریف میکنی مهریه بذار اجرا ....مگه دوس پسرته که بلاک کنه و لفت بده