2777
2789
عنوان

بستن کمر عروس با روبان قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 14306 بازدید | 99 پست
خداروشکر که نبوده چیه اه اه خوب نجات پیداکردی تو من مجردم اما بدم میاد ازخیلی رسم های بیخود

😂😂😂ن بابا شوخی میکنم .ایشالا ک توام نجات پیدا میکنی از این رسما

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف مادرشوهرم مثلا میگن هفتا پسر یه دختر بعد اون یارو باید هشت بار رد کنه بعد ببنده دور کمر😐

عه 8 بار وااااااو مگه تخت پادشاهیی 7 تا پسر یه دختر   

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

بچه ها هستن کسایی هنوز ک دنبال دستمال عروسن؟

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
عه 8 بار وااااااو مگه تخت پادشاهیی 7 تا پسر یه دختر    

والا خدا هم لج کرده اصلا همون یدونه اشم نمیده🤣🤣🤣

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
طرف مادرشوهرم مثلا میگن هفتا پسر یه دختر بعد اون یارو باید هشت بار رد کنه بعد ببنده دور کمر😐

میگفتی مث طناب برات بگیرن تو پپری از روش اون بنده خدا هم اذین نشه.حالا ۷ پسرو ی دختر آوردی براشون

جدیدا فک نکنم ولی هستن

چقد مسخره بودن بخدا .اه اه ادم حالش بهم میخوره از این طرز فکرا

میگفتی مث طناب برات بگیرن تو پپری از روش اون بنده خدا هم اذین نشه.حالا ۷ پسرو ی دختر آوردی براشون

نه بابا ۵ ساله و خورده ایه عروسی کردم از اول هم جلوگیری نکردیم یه دونه هم نشده چه برسه هشتا😂🤣

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
ایشالله قسمت منو شما هم میشه  1 دونه منم راضیم    

ان شالله😍💖

نه بابا ۵ ساله و خورده ایه عروسی کردم از اول هم جلوگیری نکردیم یه دونه هم نشده چه برسه هشتا😂🤣

ایشالا ک میشی عزیزم .تو ۹ تا میاری روی اونارو کم میکنی