2777
2789
عنوان

بستن کمر عروس با روبان قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 14307 بازدید | 99 پست
بله ممنون عزیزم منم نگران شدم گفتم شاید کسی در این مورد اطلاعی داشته باشه

نگران نباش عزیزم به وقتش خدا بهت نی نی هم میده قدرت خدارو که یه تیکه روبان نمیتونه جلوشو بگیره توکل کن به خدا عزیزم😙

چه خشانتی چیه حالا میخواد با روبان چیکار. کنه مگه :)) ما رسم روبان موبان نداریم ولی خوشم ...

😂😂😂😂😂😂😂

جاریو فقط باید باسنگ بهش پرت کرد .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما وقتی عروس وارد خونه ی داماد میشه یه چیز مثل نعلبکی میزارن جلو پاش بشکنه که بلا دور بشه یه کاسه گندم یا برنج هم میزارن عروس با پاش میزنه میریزه ینی خیر و برکت میاره تو خونه ولی من خنده م میگرفت اینارو انجام میدادم  

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
از هزاران ساله پیش بوده. همچنان م اجرا میشه😂 حالا یه چیزی بگم ماله منو پدرشوهرم اینقدر سفت بسته بو ...

والا حسودسم شد منم میبینم عروسایی که تو انستا هست چرا من نبستم ولی برا زن داداشم میبندم خوشلکه روبان قرمز رو لباس سفید عروسی خوشبخت شین

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

من ازشعرش خوشم نمیاد الان باز یادم افتاد حرص خوردم قشنگ تو شعر پسردوستی ومردسالاری و این مزخرفات قدیم موج میزنه ۷تا پسر میخوام چیکار بیام.همشم پشتش یه خرافاته بابستن روبان قرمز چی میخواد بشه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
عروس کش نمیره شکلاته رو😂😂😂😂😂😂

من که باز کردم خوردم ضعف کرده بودم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بیچاره عرقش در اومده بود فک کن لباس به اون سنگینی یه نفر بلند میکرد این بیچاره میرفت از زیر پام رد م ...

بنده خدا ی دلی هم از عزا در اورده .خدا خیرتون بده😂😂😂😂

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
بیچاره عرقش در اومده بود فک کن لباس به اون سنگینی یه نفر بلند میکرد این بیچاره میرفت از زیر پام رد م ...

نمیخواد از زیر پا رد کنی که دور کمر میبندی

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
بنده خدا ی دلی هم از عزا در اورده .خدا خیرتون بده😂😂😂😂

بیچاره غیر سختی هیچی براش نداشت که😁خدایی چشم پاکه😎

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
چرا همچی رسمی برا من نبود یکی بیاد دور کمرم ببنده ای بابا عجب کاریه ها  مگه دوبارع برم عروس شم

خداروشکر که نبوده چیه اه اه خوب نجات پیداکردی تو من مجردم اما بدم میاد ازخیلی رسم های بیخود

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نمیخواد از زیر پا رد کنی که دور کمر میبندی

طرف مادرشوهرم مثلا میگن هفتا پسر یه دختر بعد اون یارو باید هشت بار رد کنه بعد ببنده دور کمر😐

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
من که باز کردم خوردم ضعف کرده بودم

بالام گفتم ماله منو خیلی خیلی سفت بسته بودن

تو.ماشین نشستیم گفتم شوهرم دارم میترکم الانه که. زارت😁

خودم نمیتونستم بازش کنم. ناخنهاک کنده میشد

شوهرم ماشینو زد کنار افتاده بود رو من هی زور میزد بازش کنه

فیلمبرداره هی نگاه میکرد غش غش مبخندید. نمیدونست داره چکار میکنه. فک کنم فکر بد کرده

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن