2777
2789
عنوان

بستن کمر عروس با روبان قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 14306 بازدید | 99 پست
ایشالا ک میشی عزیزم .تو ۹ تا میاری روی اونارو کم میکنی 

💪حتما🤣مرسی عزیزم💖

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💪حتما🤣مرسی عزیزم💖

ماشالا ب غیرتت پهلون 👍👍👍👍

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
ما ترکیم داداش داماد میبنده همون قرمز

وای خدا روشکر که ما این رسم و نداریم،البته مامانم میگه زمان های قدیم این کار و انجام دادن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
داداش مجرد اگه نداشت یه پسر مجرد از فامیل داماد مثل پسر عمو پسر عمه

دیگه بدتر من اگه بودم از خجالت آب میشدم نامحرم کمرم و ببنده

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
ما رسممونه یا داداش مجرد داماد یا اگه داداش نداره یه نفر مجردشون واسه منو پسردایی شوهرم بست لباسمم ش ...

چقد عجیبه رسمهاتون من که فقط خدا روشکر میکنم که ما این رسم و نداریم

بچه ها هستن کسایی هنوز ک دنبال دستمال عروسن؟

نه اینجا ازقدیم مادرعروس میبره دکتر گواهی میگیره دستمال نیست اما ازاین مورد هم بدم میاد من به عشقم گفتم من رو ببرن دکتر منم تورو میبرم🤣🤣😂😂

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍