2777
2789

تو رابطه جنسی یا مقابل نگاه و مقایسه مردم خجالت نمی‌کشید؟ شده ایراد بگیره ازتون؟ لطفا اگر همچین شرایطی دارید نظر بذارید لایک که گردم میتونید پاک کنید پستتون رو اگه راحت نیستید 

من واقعا استرس این موضوع رو دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایراد نمیکیره ازم....ولی خیلی زیباتره منه...هم چهره همم هیکلی هستش

از خوشگلیت تعریف میکنه؟ به نظرت تظاهر میکنه یا واقعا خوشگل میبینتت؟ خودت تو رابطه معذبی؟ توصیه‌ت به من چیه همچین ازدواجی بکنم یا نه

حقیقتا انگار تموم آدما اون روزا اول بهم نمیان

مخصوصا تو عروسیا و انگشترنشونا

آدم هی میگه این سره اون سره

ولی به مرور انگار درو تخته باهم جور شدن و همه بهم خیلی میان

بعدم اینکه

همه واقعا حوشگلن

نمیدونم منم حس میکنم شوهرم خوشگل تره 

تو رابطه هم چون تپل شدم و تازگیا زایمان کردم اعتماد به نفسم صفرررر اصلا نمی‌خوام هیکلمو ببینه😭

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

ببین عزیزم..اگر قلبا دوستت داشته باشه از همه زیباتری واسش....من همسرم نه اینکه خودم بگم و تعریف کنم بقیه هم میگن خوبه ظاهرا............و نمیزاره من توی رابطه معذب باشم...چون تعریف میکنه از هیکلم...شاید خوبم نباشم ولی اون تعریفشو میکنه

نمیدونم منم حس میکنم شوهرم خوشگل تره تو رابطه هم چون تپل شدم و تازگیا زایمان کردم اعتماد به نفسم صفر ...

اگه شوهرت هم شکم داشت و چاق بود باز هم معذب بودی؟ 

شوهرت چیزی گفته یا مثلا نگه خودت از طرز نگاه و رفتارش بفهمی؟

اگه شوهرت هم شکم داشت و چاق بود باز هم معذب بودی؟ شوهرت چیزی گفته یا مثلا نگه خودت از طرز نگاه و رفت ...

شوهرمم شکم داره یه کم و بدنش ترک داره چون قبلاً باشگاه می‌رفته چند ساله نمیره ولی من واقعا برام مهم نیس 

اونم چیزی نگفته ولی بعضی وقتا با خودم فکر میکنم وقتی من از خودم خوشم نمیاد دیگه چه برسه به اون 

ببین عزیزم..اگر قلبا دوستت داشته باشه از همه زیباتری واسش....من همسرم نه اینکه خودم بگم و تعریف کنم ...

چه خوب 

من خیلی خجالت می‌کشم 

تو موارد دیگه من‌ نقاط قوتی دارم که اون نداره ولی باز نمیتونم به خودم اعتماد به نفس بدم

آره شوهرم از لحاظ خوشگلی و قد و قواره سرتره، قدم ۱۶۰، قد شوهرم ۱۹۰

۱۵ ساله ازدواج کردیم مشکلی نداشتم شوهرم انقدر ازم تعریف می کنه خودم باورم شده خوشگلم زیاد آرایش نمی کنم مگر مهمونی بریم اوایل مادرشوهرم خیلی متلک می گفت شوهرم چند بار جوابش رو داد اونم نشست سر جاش

منم دومی رو زایمان کردم هیکلم خراب شده خیلی ناراحتم خجالت میکشم موقع رابطه

من از قبل تپل بودم خجالت می‌کشیدم الان که بدنم پر از ترک شده دیگه دو برابر اذیت میشم قبل بارداری هم هر چی رژیم می‌گرفتم وزنم پایین نمیومد من احساس میکنم وزنمم بیاد پایین بازم بد هیکلم چون بدنم ترک داره و پوستم سلولیتیه