تو رابطه جنسی یا مقابل نگاه و مقایسه مردم خجالت نمیکشید؟ شده ایراد بگیره ازتون؟ لطفا اگر همچین شرایطی دارید نظر بذارید لایک که گردم میتونید پاک کنید پستتون رو اگه راحت نیستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین عزیزم..اگر قلبا دوستت داشته باشه از همه زیباتری واسش....من همسرم نه اینکه خودم بگم و تعریف کنم بقیه هم میگن خوبه ظاهرا............و نمیزاره من توی رابطه معذب باشم...چون تعریف میکنه از هیکلم...شاید خوبم نباشم ولی اون تعریفشو میکنه
آره شوهرم از لحاظ خوشگلی و قد و قواره سرتره، قدم ۱۶۰، قد شوهرم ۱۹۰
۱۵ ساله ازدواج کردیم مشکلی نداشتم شوهرم انقدر ازم تعریف می کنه خودم باورم شده خوشگلم زیاد آرایش نمی کنم مگر مهمونی بریم اوایل مادرشوهرم خیلی متلک می گفت شوهرم چند بار جوابش رو داد اونم نشست سر جاش
منم دومی رو زایمان کردم هیکلم خراب شده خیلی ناراحتم خجالت میکشم موقع رابطه
من از قبل تپل بودم خجالت میکشیدم الان که بدنم پر از ترک شده دیگه دو برابر اذیت میشم قبل بارداری هم هر چی رژیم میگرفتم وزنم پایین نمیومد من احساس میکنم وزنمم بیاد پایین بازم بد هیکلم چون بدنم ترک داره و پوستم سلولیتیه
دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...