2777
2789
عنوان

بستن کمر عروس با روبان قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 14306 بازدید | 99 پست
داداش داماد ب عروس ببنده؟بعد جاریا دعواشون نمیفته؟؟؟؟؟؟

اون داداشی میبنده که مجرد باشه نباشه هم یکی ازبچه هامیبندن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله ما مث کمربند کاراته س😁😁😁😁

برای ما یا تور قرمزه یا روبان توش هم شکلات میزارن   

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
کرد و ترک رسمشون فرق داره ما کردها پدر داماد باید ببنده داخلش هم اونایی که گفتم می زارن که موقعی ک ...

عه ما نداشتیم جدیدا مد شده یا بود 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
ما رسممونه یا داداش مجرد داماد یا اگه داداش نداره یه نفر مجردشون واسه منو پسردایی شوهرم بست لباسمم ش ...

حالا یکی پسر دایی شوهر اینو از اون زیر بکشه بیرون😂😂😂😂😂

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
منم نگه داشتم یادگاری حتی بستم به کمر عروسکم  بخاطر اینکه یکم مشکل بارداری دارم مامانم میگه بس ...

عزیزم اینا همش یه رسم و همه چیز هم در موردشون خرافاته . من که کلا  به این رسم اعتقادی ندارم ولی چوت چیزه بدی نیس و خوشگله قبول کردم و بستم  الانم فقط یادگاری نگهداشتم😀

منکه کمر اون جاریو میشکنم ک شوهرمبخاد دورش روبان ببنده .ماکه این رسما نداریم .فقط ی سبد پنیر میدن می ...

چه خشانتی چیه حالا میخواد با روبان چیکار. کنه مگه :))

ما رسم روبان موبان نداریم ولی خوشم میاد اینهایی که رسمهای قدیمی رو اجرا میکنن خیلی قشنگه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

واسه من خیلی خوشگل بود😋توشم نون و نمک بود

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
عزیزم اینا همش یه رسم و همه چیز هم در موردشون خرافاته . من که کلا  به این رسم اعتقادی ندارم ولی ...

بله ممنون عزیزم منم نگران شدم گفتم شاید کسی در این مورد اطلاعی داشته باشه

اون داداشی میبنده که مجرد باشه نباشه هم یکی ازبچه هامیبندن

چرا همچی رسمی برا من نبود یکی بیاد دور کمرم ببنده ای بابا عجب کاریه ها 

مگه دوبارع برم عروس شم

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
عه ما نداشتیم جدیدا مد شده یا بود 

از هزاران ساله پیش بوده. همچنان م اجرا میشه😂

حالا یه چیزی بگم ماله منو پدرشوهرم اینقدر سفت بسته بود نزدیک بود بگوز.........😨😨😨😨😨😨😨😨

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

ما که میدیم برادر کوچی داماد یا کوچیک ترین پسر از طرف داماد میبندن

آخر شب هم موقع خواب داماد بازش میکنه و یه کادو به عروس میده

روبان رو هم خواستی یادگاری نگه دار

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
حالا یکی پسر دایی شوهر اینو از اون زیر بکشه بیرون😂😂😂😂😂

بیچاره عرقش در اومده بود فک کن لباس به اون سنگینی یه نفر بلند میکرد این بیچاره میرفت از زیر پام رد میکرد دوباره میومد بالا🤣🤣🤣

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣