2777
2789
عنوان

شده برید خونه مادر شوهر بعد فامیلشون کم محلیتون کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 62 پست
به من متلک نمیندازن تحقیر میکنن مثلا یکیشون دعوتمون کرد از بیرون غذا گرفت جلو بچه های خودش ماهیچه و ...

من از طرف پدریم یه رگم ... بعد هر بار می گن حالمون از هر چی ... به هم می خوره.   یا.   .... خیلی نفهمن !!

بعد مثلا نیم ساعت بعد به من می گن می خواهیم مسافرت بریم فلان جا. تو عمه هات اونجا هستن ما را دعوت می کنن خونشون!!  

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام یه مدت کلا قیافه بگیر خودتو خیلی بهتر و سرتر بدون منظورم آینه که خودتو دست کم نگیر تو مهمونای ک ...

خیلی دوست دارم خوشگل و باکلاس کنم و برم اونجا ولی یه مدت برای خرید خانه خیلی دستمون خالی بوده 

لعنت به این بی پولی  اگه اصلا پول دستم بود به جای حروم کردن وقتم با این آدمها با شوهرم می رفتم مسافرتی جایی!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

زندگی خودتو داشته باش بذار بگن

آخه به من همش می گن چرا زیاد نمی آیی اینجا!! آخه یکی نیست بگه خوب هر بار که میاد مگه غیر از اینه که کلی کم محلی و نیش و کنایه می شنوم خوب منم خسته می شم می خوام زندگیم حفظ کنم  

آخه آدم به روی خوش که می ره جایی نه برای خوردن!

خیلی دوست دارم خوشگل و باکلاس کنم و برم اونجا ولی یه مدت برای خرید خانه خیلی دستمون خالی بوده  ...

اشکال نداره همون چیزایی ام که داری مرتب و تمیز و با سلیقه بپوش و آرایش کن و به خودت برس

ادددددددم حسابشون نکن.وا دنبال چ چیزایی و چ؟کسایی هسی کــون لقشون.شوهرو بچســـــب

راست می گی دلم می خواد حاضر جواب بودم پدرهمشون درمیاوردم

اشکال نداره همون چیزایی ام که داری مرتب و تمیز و با سلیقه بپوش و آرایش کن و به خودت برس

همین کار می کنم   خوشون خیلی آدمهای بی فکری هستن همش تو مهمونی و مسافرت و خوش گذرونی بعد از اینکه ما ریخت و پاش نمی کنیم و پولمون صرف زندگیمون می کنیم خیلی لجشون می گیره همش می گن شما هم که همیشه می گین پول نداریم!  خوب ما پولمون صرف خرید خونه کردیم!

همیشه.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

اره شده اوایل ازدواجم خیلی سختم بود چون تنها بودم ولی منم محلشون نمیدادم بیشتر حرصشون میگرفت میگفتن فلانی قیافه میگیره به ما سلام نمیکنه دروغ میگفتن عوضیا من وارد جمع میشم سلام میدم ب همه 

خدایامرسی بابت همه چیز😍
من چیزی نمیگم شوهرم زبون داره شیش متر جواب همشونو میده

خوش به حالت  شوهر من خیلی بی زبونه.  همیشه این مواقع ساکت می شه و صداش درنمیاد!

اول که کم محلى کن مثل خودشون

بعدم جواب متلکاشونو بده تو رو خدا مثل من نباش که ىه عمر لال بودم در مقابل کاراشون و هر کار خواستن باهام کردن)من بلد نىستم جواب بدم ولى خىلى بى محلشون مىکنم

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤