2777
2789
عنوان

شده برید خونه مادر شوهر بعد فامیلشون کم محلیتون کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 62 پست
خوب لزومی نداده  دایم اونجا باشی ...خودت برای خودت برنامه ریزی کن ...... من نمیدونم ..یکی کلاس ...

این پیشنهاد خوبیه 

ممنون  وقتی دانشگاه می رفتم خیلی رفت و امدم کمتر بود و اعصابم راحت تر  اما از وقتی بچه دار شدم خونه نشین شدم منتظرم بچم بزارم مهد تا بتونم برم سرکار!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خوب لزومی نداده  دایم اونجا باشی ...خودت برای خودت برنامه ریزی کن ...... من نمیدونم ..یکی کلاس ...

درسته کسی که خودش برای زمان خودش برنامه ریزی نکنه دیگران براش برنامه ریزی می کنن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای منم همین تجربه دارم 

اهمیت نده من خودشون میرفتن یهویی تو اتاق  نمیگفتن فلانی توام بیا منم محلشون نمیدادم اگه شوهرم بود که پیشش میشستم اگه نبود میرفتم تو اتاق شوهرم درم میبستم نه انگار اونا وجود دارن 

خدایامرسی بابت همه چیز😍