2777
2789
عنوان

به نظرتون من دیوونه شدم یا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 62 پست
استارتر جان شما يع تاپيك ديگم داريا كه ميترسي فكر ميكنم از فكروخيالات خودته اخه منم اينجوريم

نه خدایی ادمی نیستم توهم بزنم یا بگم از چیزی میترسم ک فکرو خیالات باشه من حتی شده نصفه شب تنها قبرستونم رفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خدایی ادمی نیستم توهم بزنم یا بگم از چیزی میترسم ک فکرو خیالات باشه من حتی شده نصفه شب تنها قبرست ...

پس يا بقول خودت شوهرت بوده ببينه خوابي يا نه كه گوشي دستت نباشه يا مادرشوهرت بوده كه ببينه چرا جدا خوابيدين خيالت راحت

چجوری اذیت میکنن مثلا چیکار میکنن من شبا میترسم چشامو بازکنم یکیش جلوم ظاهر شه

من ک میترسم چشامو ببندم

دست میشکن تو موهام

گوشواره هام اویز داشت هیییی تکونشون میدادن.عوض کردم بدون اویز زدم دو شب خوب بود ولی باز دیشب همونا هم داشتن تکون میخوردم😢😭😭😭

یا توپ باشگاهی دارم از این بزرگا.شبا صدای زمین خوردنش میاد

یا صدای پلاستیک

یا در کمد لباسا و.....

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
واقعا؟

هوم😢

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
پس يا بقول خودت شوهرت بوده ببينه خوابي يا نه كه گوشي دستت نباشه يا مادرشوهرت بوده كه ببينه چرا جدا خ ...

من ادم ترسویی نیستم اما خدایی دیشب وقتی همسرم گفت من نبودم یکم ترس برم داشت

الانم کنار گوشم صدا تیک تیک میاد😐نمیفهمم واسه چیه😐

روانی نشم صلوات

من ک میترسم چشامو ببندم دست میشکن تو موهام گوشواره هام اویز داشت هیییی تکونشون میدادن.عوض کردم ...

ماهم يكي از فاميلامون اينجوري بنده خدا بارداره يه بچه كوچيكم داره يكي از اتاقاشون خيلي سنگينه هركي شب اونجا خوابيده ديده خودشم اذيت ميكنن بچش تو ويترينو اينه رو نگا ميكنه جيغ ميزنه تو اتاق كه بازي ميكنه يهو جيغ ميزنه هاپو خونشونو عوض كردن

الانم کنار گوشم صدا تیک تیک میاد😐نمیفهمم واسه چیه😐 روانی نشم صلوات

تاحالا دیدیشون؟

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐
ماهم يكي از فاميلامون اينجوري بنده خدا بارداره يه بچه كوچيكم داره يكي از اتاقاشون خيلي سنگينه هركي ش ...

منم هر چی میگم خونه رو عوض کنیم شوهرم گوش نمیده

مال خودمونه پایینم خواهرش که مجرده تنها زندگی میکنه

میگه ما بریم اون کجا بره تنهاس😐

میخواد منو دیوونه کنه که خواهره .... تنها نمونه

منم هر چی میگم خونه رو عوض کنیم شوهرم گوش نمیده مال خودمونه پایینم خواهرش که مجرده تنها زندگی میکنه ...

نمی تونی روزا حداقل بری پیش خواهرشوهرت؟بچه نداری؟

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐
منم هر چی میگم خونه رو عوض کنیم شوهرم گوش نمیده مال خودمونه پایینم خواهرش که مجرده تنها زندگی میکنه ...

عزيزم يه دعا بگير برا خودت اون مستاجر بود شوهرشم به حرفاش اهميت نميداد ديگه سرسال مجبور شدن بلند شن 

تاحالا دیدیشون؟

ما تو اتاق خواب نمیخوابیم چون یه بار اونجا صدای نفساشو پشت سرم شنیدم یه بارم تو اینه رو تخت خواب یه ادم سیاه پوش و مو بلند سرش پایین بود وسط تخت نشسته بود دیدم

تو حال خوابیده بودم خواب بودم بالا سرم میز مبلاس که ابیه

از خواب بیدار شدم حس کردم یکی بالا سرم نشسته.شوهرم کنارم خواب بود

نگا کردم دیدم میز مبل رو نمیبینم

هوا زیاد تاریک بود بیشتر دقت کردم انگار یه ادم خیلی بزرگ و کلا سیاه بود چهاززانو بالا سرم نشسته بود

داشتم سکته میکردم

نگاش نکردم دیگه که حس کردم رفت باز نگاه کردم دیدم اونطرفه میز.روی مبل نشسته😢رفتم زیر پتو تا صبح در نیومدم😐

قبلا که صبا میخوابیدم همین هیکل رو میدیدم بین انباریو اشپزخونه که درای ورودیشون رو ب روی  هم هست میاد میره😐

در همین حد دیدم