2777
2789
عنوان

به نظرتون من دیوونه شدم یا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 62 پست
وای     چند سالته؟

۲۳

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نمی تونی روزا حداقل بری پیش خواهرشوهرت؟بچه نداری؟

باهاش قهرم اصلا حرف نمیزنم باهاش😒

چند روز صبح زود شوهرم منو موقعی که میرفت میبرد پیش مامانم اینا

الان اصلا حس ندارم برم جایی

نه ندارم پارسال حامله بودم سقط شد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم يه دعا بگير برا خودت اون مستاجر بود شوهرشم به حرفاش اهميت نميداد ديگه سرسال مجبور شدن بلند شن& ...

چند بار امدیم بریم پیش کسی که از این چیزا بلده اما یا نبوده یا کاری پیش امده نشده

دیکه دیشب شوهرم گفت فردا هر جور شده باید بریم.اینجوری نمبشه قرار باشه شبا اذیت شی

من شبا کلا دستام رو گوشامه و چشامم عین جغد بازه😐

باهاش قهرم اصلا حرف نمیزنم باهاش😒 چند روز صبح زود شوهرم منو موقعی که میرفت میبرد پیش مامانم اینا ...

من اگه بودم قطعا دیوونه میشدم خدا کمکت کنه برات صلوات فرستادم زودتر از شرشون خلاص بشی😢

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐
چند بار امدیم بریم پیش کسی که از این چیزا بلده اما یا نبوده یا کاری پیش امده نشده دیکه دیشب شوهرم گ ...

اره حتما  دعا بگير برو پيش يكي كه كار بلده ماهم يه مدت اسير بوديم بابامو اذيت ميكردن ديگه بنده خدا خواب نداشت  

چند بار امدیم بریم پیش کسی که از این چیزا بلده اما یا نبوده یا کاری پیش امده نشده دیکه دیشب شوهرم گ ...

قران خوندنم درستش نکرد؟

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐
من اگه بودم قطعا دیوونه میشدم خدا کمکت کنه برات صلوات فرستادم زودتر از شرشون خلاص بشی😢

ان شاء الله عزیزم ممنون😘

تازه پسر برادر شوهرم زمانی که هنوز من تو خانوادشون نبودم شب تو همین خونه ما که مادرشوهرم بوده ساعت ۳ میگفت یکی محکم زده تو گوشم در حدی که بیشتر از نیم ساعت هنوز جاش درد داشته

ولی همه هم خواب بودن😐

اره حتما  دعا بگير برو پيش يكي كه كار بلده ماهم يه مدت اسير بوديم بابامو اذيت ميكردن ديگه بنده ...

اره خیلی سخته

حالا دو نفر رو معرفی کردن

خدا کنه که بتونن کاری کنن

فقط اینا دعا میدن

دیگه به امید خدا

قران خوندنم درستش نکرد؟

نه عزیزم

من هر شب حرز ابو دجانه رو میخونم

سوره جن و چهارقل

ایت الکرسی و صلوات

بازم فرقی نداره

اره خیلی سخته حالا دو نفر رو معرفی کردن خدا کنه که بتونن کاری کنن فقط اینا دعا میدن دیگه به امید ...

انشالله كه ميري دعا ميگيري همه چي خوب ميشه و ارامشت بر ميگرده عزيزم

انشالله كه ميري دعا ميگيري همه چي خوب ميشه و ارامشت بر ميگرده عزيزم

ان شاء الله😘

منم اینجور بودم ی مدت تو یه خونه بودیم ک مدام اذیتم میکردن من میدیدمشون بخاطر همین مجبور شدیم اسباب ...

حوشبحالت کاش ماهم میشد میرفتیم

من از وقتی عروسی گرفتم اینجوریه الان دیگه بیشتر شده

دو سال و۴ ماهه دقیقا که عروسی کردم

تو عقدم پیش میومد ولی کم خیلی کم

حوشبحالت کاش ماهم میشد میرفتیم من از وقتی عروسی گرفتم اینجوریه الان دیگه بیشتر شده دو سال و۴ ماهه ...

همسرت چی میگه؟خب بگو من اذیت میشم نمیتونم تو این خونه؟خونه های دیگه هم اینجور میشی مثلا خونه پدری فامیلی کسی؟