2777
2789
عنوان

به نظرتون من دیوونه شدم یا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خواب آلود نبود اما وقتی رفتم بالا سرش زودی بیدارشد اما یکم گیج میزد

شاید مادرشوهری خواهرشوهری کسی بودن دیدن همسرت تو حال خوابیده خواستن ببینن خودت کجایی 

یا همسرت بوده  تو خواب بلند شده متوجه نشده

شاید خواب نما شده بوده اومده درویاز کرده یادش نیست یه گزینه دیگه هم هست که اگه بگم میترسی

خودشم میگه ک شاید تو خواب اومدم گفتم نخیرم تا سابقه نداری کار خودت بوده

اونا هم تو اتاق خواب بودن

واو بچتو تنها نذار هیچوقت😐

نمیخوام بترسونمت هاااا

ولی من خودم شبا جنا اذیتم میکنن😢

نمیتونم بخوابم روزام که باز تنهام و میترسم بخوابم

میمونه زمانی شوهرم بیاد کنارم بشینه بغلم کنه تا من یخورده بخوابم😐

دیشب دیگه طاقتم تموم شد کلی گریه کردم😭

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
شاید مادرشوهری خواهرشوهری کسی بودن دیدن همسرت تو حال خوابیده خواستن ببینن خودت کجایی  یا همسرت ...

ن اونا نبودن چون بلافاصله زودی رفتم مچشونو بگیرم ببینم کی بوده دیدم همشون خوابن

ن اون خواب بود رفتم زودی همشونو دید زدم

صدتا  نشونه هم بگی من میگم کار اونه😂ولم کن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
واو بچتو تنها نذار هیچوقت😐 نمیخوام بترسونمت هاااا ولی من خودم شبا جنا اذیتم میکنن😢 نمیتونم بخوا ...

چجوری اذیت میکنن مثلا چیکار میکنن من شبا میترسم چشامو بازکنم یکیش جلوم ظاهر شه

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐