2777
2789

شما نی نی تون تو مهمونی ، خونه مادرشوهر و ... بیدار میشد چیکار میکردین

بچتونو میگرفتن یا مجبور بودین همیشه شما ناهارو بیخیال بشین و به بچتون برسین

بذارش تو کریر‌ کنارت باشه تکونش بده همزمان غذاتم بخور

اگه شیشه شیر و شیرخشکی شیشه شیرشم بده

اگه نه گرسنشه و شیرخودت رو فقط میخوره خب باید بری شیرش بدی دیگه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خوبه بزرگتر بشه وسط غذا خوردنت میگه پی پی دارم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من دخترم اینجوری بود ، اول بچه رو آروم میکردم ، شیر می دادم بعد خودم غذای سرد شده میل می کردم🥲😊

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اینکه خوبه بزرگتر بشه وسط غذا خوردنت میگه پی پی دارم

واااییی دقیقا

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

وای دقیقا نوزاد منم دوماهشه و همینهههه. شیرشو میدم بعد شوهرم آروغشو میگیره تا من غذابخورم. بعد دوباره شیر میخواد بشقابم نصفه نیمه می مونه باید بهش شیر بدم، تازه این وسط باید به دختر ۴ساله م هم غذاشو بدم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........