2777
2789

سلام. من این ماه هم قرص لترزول خوردم هم آمپول hcg روز ۱۳ و ۱۴ پریودم زدم. بین شما کسی بوده که آمپول بزنه بازم پریودش منظم نشه و باردار هم نباشه؟ وند روز تاخیر داشتین؟

میشه برای زایمان راحتم یه صلوات بفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این آمپولوزدم ولی ۲روززودترپری شدم 

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

عه‌مرسی بچه ها. میخواستم ببینم آیا دقیقا منظم میشه پریودم یا نه اگه تاخیر داشتم فکر بارداری نزنه به سرم خسته شدم دیگه بس که خورده تو ذوقم هر ماه تاخیر دارم این ماه هم بار اولمه آمپول زدم گفت با آمپول منظم میشی

اصولا بین 14 تا 17 روز از تزریق پریود میاد

هب من دوره هام نامرتبه شما نامرتب نبوده نه؟ من که نامرتبم با آمپول چند روزه میشم؟ شماها هم سینه درد و شکم درد داشتید یا نه؟ 

هب من دوره هام نامرتبه شما نامرتب نبوده نه؟ من که نامرتبم با آمپول چند روزه میشم؟ شماها هم سینه درد ...

با امپوا همه بین 14 تا 17 هست عزیزم دیگه سیکل طبیعیت نیست که مرتب یا نامرتب باشه گلم

با امپوا همه بین 14 تا 17 هست عزیزم دیگه سیکل طبیعیت نیست که مرتب یا نامرتب باشه گلم

قربونت عزیرم. دعا کن زودی باردار بشم شما بارداری دعات زود مبگیره. بوس بوس

بچه ها یه سوال دیگه، شما آمپول میزدید پادرد هم داستید من پشت رانم خیلی درد داره نمیتونم پاشم یا بشینم درد میگیره سینه هام هم هر روز داره دردش بدتر میشه‌ واسه شما دردش بدتر میشد یا از بین میرفت؟