2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون میخوان برن کربلا مثل من تنها میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش ب حال زنایی ک مردشون با تمام وجود درکشون میکنه...😔🙁

اره خوش به حالشون احساس میکنم خودم بی عرضه امم پارسال دوست شوهرم رفت کربلا اول زنشو فرستاد با تور کربلا قبل اربعین بعدش خودش واسه اربعین پیاده رفت انقدر خوشم اومد به حال زنش غبطه خوردم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شوهر من امسال نتونست بره خیلی ناراحته😔😔امسال میخاستیم با هم بریم که نطلبید 

ایشالله سال دیگه امام حسین بطلبتون

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
شوهر من دفه اولشه میخاد بره اصلا به حرفم گوش نمیده میگه آرزو دارم

شوهرمن ۵سال میره یه بارشم خودمو برده اما امسال شرایط خوبی نداریم دوستاشم نیستن خودش تک و تنهاس😪😪😪

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
اخه چرا انقدر خودخواهن؟چرا نمیفهمن ک رضایت همسر اگر واجب شرعی نباشه واجب اخلاقی ک هست!

میگه تو هیچ شرایطی منعم نکن من نذر کردم تا زنده برم دیگه باید راضی باشیم زورکی برن

اره خوش به حالشون احساس میکنم خودم بی عرضه امم پارسال دوست شوهرم رفت کربلا اول زنشو فرستاد با تور کر ...

دختر عمه ی شوهر منم امسال خودش نرفت ولی زنشو با پدر شوهر مادرشوهرش فرستاد بچشم خود شوهرش نگه داشت انقد یواشکی نارحت شدم ولی به هیشکی نگفتم حسودیم شد😢😂😳

میگه تو هیچ شرایطی منعم نکن من نذر کردم تا زنده برم دیگه باید راضی باشیم زورکی برن

هه ترفنده یاد گرفتن شوهر منم گفت پارسال نذر کردم سال دیگه برم کربلا😂

دختر عمه ی شوهر منم امسال خودش نرفت ولی زنشو با پدر شوهر مادرشوهرش فرستاد بچشم خود شوهرش نگه داشت ان ...

واقعا خوش به حالشون من امسال خیلی غصه خوردم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شوهرمن ۵سال میره یه بارشم خودمو برده اما امسال شرایط خوبی نداریم دوستاشم نیستن خودش تک و تنهاس😪😪😪

دعا کن من بطلبه سال دیگه با شوهرم برم

هه ترفنده یاد گرفتن شوهر منم گفت پارسال نذر کردم سال دیگه برم کربلا😂

خخخ اره دیگه چکارشون کنیم من اگه نره تا سال دیگه غر میزنه گفتم برو به حرف من بری نری خودتی

منم شوهرم یک هفته است رفته پنج شنبه اون هفته رفته هیچ نگران نباش ان شاالله صحیح و سالم برمیگردن بسپار به امام حسین ع

من میتونم به لاغری برسم😊وزن اولیه ۸۶😔وزن فعلی ۶۷/۳۰۰😊وزن هدف اول ۶۰😄وزن هدف دوم ۵۸😂هوررررااااا👏
واقعا خوش به حالشون من امسال خیلی غصه خوردم 

میدونی بیشتر از این نارحتم که این سفر اولشو با یکی دیگه تجربه میکنه دوست داشتم همه ی اولین چیزامونو باهم تجربه کنیم 

اصلا حس خوبی ندارم.انگار ده نفر گرفتن زدنم افتادم یه گوشه😂