2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون میخوان برن کربلا مثل من تنها میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا معلوم نیس چه خبره اتفاق یه بار میفته میگم هوایی میتونی بری دو روزه و بیای زمینی عمرا

شوهر منم هوای میره شنبه ولی یه هفته بعد اربعین میمونه میگه زیارت کنیم

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
شوهر منم هوای میره شنبه ولی یه هفته بعد اربعین میمونه میگه زیارت کنیم

زیارتش قبول باشه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
شماهارو همسرتون قبل رفتنش راضی کرده ؟ واستون وقت گذاشته ک اگر مانعش میشید بلخره یجوری دلتون ب دست بی ...

فعلا راضی نشدم هرسال خودم راهیش کردم اما امسال وضعیت مالی خوبی نداریم ولی اون طاقت نمیاره میره

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
نه هیچ کاری برام نکرد امسال یه کم ازش دلخورم

غصه نخور منم خودمو با این فکر راضی کردم که اما حسین طلبیدش من نباید مانع رفتنش بشم😞

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
افرین اینجوری درسته.نه این ک با وجود عدم رضایت زن بلند شن برن برای یه زیارت مستحب...خدایا خودت شاهد ...

اره گف راضی نباشی نمیرم اینجوری زیارتمم قبول نیس اولش گفتم نه بعد فرداش گفتم برو طلبیده شده بود دگه

امام حسین پشت پناه همشون

❤️
مرسی گلم دعا کن ایشالله خدا به دل من صبر بده آشوب به پا نشه تو دلم آروم بگیرم.

خدا حافظ همسرته عزیزم کاش روزای کمتری میموند حداقل

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری