2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون میخوان برن کربلا مثل من تنها میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 89 پست
چند روزه رفته؟ دیروز توی ت ل گ ر ام یه کلیپ گذاشتن که چند نفر داعشیو گرفتن که با چادر زنانه بودن دل ...

ن بابا از اين چیزا زیاده تو فضا مجازی واقعیت نداره. دیروز رفته. پنچشنبه هفته دگه میاد ان شاءالله 

❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله چرا شما نمیری باهاشون؟

من طاقت اینهمه پیاده روی رو ندارم اذیت میشم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزیزم نگران نباش بسپارش به آقا امام حسین (ع)خودش حافظشه منم الان شوهرم یک هفته رفته هفته دیگه میاد ماهم خیلی وابسطه ایم ولی چون مسافرت زیاد میره دارم کم کم عادت میکنم شماهم خودتو عادت بده وگرنه خیلی اذیت میشی گلم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
شماهارو همسرتون قبل رفتنش راضی کرده ؟ واستون وقت گذاشته ک اگر مانعش میشید بلخره یجوری دلتون ب دست بی ...

ما یه هفته همش بحث داشتیم نمیزاشتم بره.اما با خودم گفتم زیارت امام حسینو من نباید مانع بشم.وقتی خود آقا طلبیدش من کی باشم که نزارم؟؟؟😢

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

امنیتش بالاس نگرون نباش عزیزم...بشایعات توجه نکن...عمرمون اگه ب دنیا باشه احدی نمیتونه جونمونو بخطر بندازه

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

شماهارو همسرتون قبل رفتنش راضی کرده ؟ واستون وقت گذاشته ک اگر مانعش میشید بلخره یجوری دلتون ب دست بی ...

نه هیچ کاری برام نکرد امسال یه کم ازش دلخورم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا😄😄😄

بابا معلوم نیس چه خبره اتفاق یه بار میفته

میگم هوایی میتونی بری دو روزه و بیای زمینی عمرا

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
منم فردا میره میگم هرسال میری حالا امسال گذشت کن کو گوش شنوا اعصاب ندارم

شوهر من دفه اولشه میخاد بره اصلا به حرفم گوش نمیده میگه آرزو دارم

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕