2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون میخوان برن کربلا مثل من تنها میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 89 پست
میگه بعد صفر میفرستمت با مامانم بری بچتم نگه میدارم.ولی نمیفهمه که من با خودش دوست دارم برم😳

عزیزم حساس نباش خیلی رو این چیزا 

😆منم اولین مشهد تو خونه خودمون با مادر شوهرم اینا رفتم 

کلیم خوش گذشت 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
منم مطمئنم کربلا همینطوری نمیذاره برم  مگر اینکه با خانواده مثلا بابا و مامانم یا پدر شوهرم ای ...

چی بگم منکه با هیچ آدم روی دنیا بجز خودش دوست ندارم هیجا برم

حتی تا سرکوچه هم دوست دارم خودش بیاد خیلی وابستشن😢

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من یه بار رفتم اونم چندروز قبل اربعین بنظرم یه کم برا خانوما سخت چه شلوغی چه امکانات من خودم هرجای نتونستم برم فقط هتل واسه دستشویی واقعا عذاب کشیدم

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
عزیزم حساس نباش خیلی رو این چیزا  😆منم اولین مشهد تو خونه خودمون با مادر شوهرم اینا رفتم  ...

خوشابحالت من فکر کنم باید خودمو عوض کنم.انگار دنیا منتظره هر چی من دوست دارمو برعکس کنه😒😞

بچه ها من یه بار رفتم اونم چندروز قبل اربعین بنظرم یه کم برا خانوما سخت چه شلوغی چه امکانات من خودم ...

عاره دیگه بهانه ی شوهرمنم همینه میگه زنا نمیتونن زیارت کنن تو این روزا گناهش بیشتر از ثوابشه😲

آخه مادر شوهرم چند وقت قبل واسه شوهرم فال قهوه رفته بود گرفته بود بهش گفتن یه سفر زیارتی در پیش داره...

منم خووووش حال فکر کردم باهم قراره سفر زیارتی بریم😂😟

عاره دیگه بهانه ی شوهرمنم همینه میگه زنا نمیتونن زیارت کنن تو این روزا گناهش بیشتر از ثوابشه😲

بنظرم راست میگه خیلی جاها اصلا نمیتونی بری زن و مرد قاطی خب این کجاش ادم راحت

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر

واای عزیزم افکارر منفی از سرت بیرون کن

منم پارسال شوهرم رفت خیلی دلتنگ شدم ولی نمیدونی وصال بعد دلتنگی چقدر مزه میده

تازه شوهرم رفت رفتم تیرازه شهر فرش وکلی جاهای دیگه تاخیلی علاقه به مسافرت تنهایی نداشته باشه

برای من هرسال تنهامیره منونمیبره ولی امسال منم دوست دارم برم ولی سخته خالا من میگم باکاروان بریم خودشم یک ماه پیش اومده اخه بهش میگم نروسال دیگه بروگوش نمیده مبگم میرم خوشم نمیادتنهابره جاریام شوهراشون بدون اوناجایی نمیرن