بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از همه مهمتر سوال پرسیدن دیگران آدمو دیوونه میکنه...ی جوری میپرسن چرا یکی نمیارین انگار طلبکارن..
اینو حق داری در واقع بدترین مشکل تو این موقعیتا کنایه مردمه.مجبوری هر بار یه حرفی بزنی. سخته ولی خب فرهنگ ما لجنه .باید پوستت کلفت باشه من خ و ا هر م مشکل داشت شوهرش دقیقا همش باید جواب سوال پس میدادیم.
دیگه خسته شدم هرماه به یه امیدی بی بی میزنم ولی میبینم بازم منفیه میخوام دق کنم
😕سخته ولی تو مطب دکتر بری ایقد ادم مشابه هست میفهمی تنها نیستی😒ما هم این دورانو واسه خواهرم کشیدیم پنج سال😔درک میکنم سخته .ولی ای یو کرد الان بچش یکسال خرده ای
شوهرم میگه محکم بگو فعلا بچه نمیخوایم و علی (شوهرم) میگه اصلا فعلا حرف بچه رو نزن ...ولی وقتی چن نفر ...
مردم فصولن حالا یکی هم بیاری گیر به دومی میدن مجبوری خیلی هم کلامشون نشی تا بحث به این جاها نکشه ماهم که مجردیم میگن همش شوهر نکردی خخخ یهبار به عمم گفت شوهر نکردی گفتم چرا عمه شوهر کردم تو جیبم جا نشد بیارمش😂😂😂گفت دستم مینداری