2777
2789
زیر یکسال ک طبیعیه اولا دوما ناامید نباش تلقین نکن ایشالاهرچی خیره و الان بقول دوستمون نازایی معناند ...

شوهرم خودش عین خیالش نیس من ب زور میفرستمش دکتر..میگه خدا خودش آخر یکی هم ب ما میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر خودم بعد از بیست و یک سال باردار شد ..خدا سه تا پسر پشت سر هم بهش داد

انشاالله خدا به ماهم بده

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤

یه بنده خدا بود اینا دختراش نمدونم مشکلشون چی بود ارثی بود اولین دختر که دید مشکل داره ای وی اف کرد دیگه بعدیا اصلا دنبال دارو و درمانم نرفتن همهشون ای وی اف هستن.ایقدم زود بچه دار شدن کسی شک نکرد طبیعی نیستن 

خب اگر مشکلت با دارو اینا خوب نمشه ای یو ای ای وی اف کن 

دکترم میگه مشکلت حاد نیست تنبلی تخمدان دارم

شوهرمم جهشش کم بود که خداروشکر امروز جواب از گرفتیم درست شده بود

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
خواهر خودم بعد از بیست و یک سال باردار شد ..خدا سه تا پسر پشت سر هم بهش داد

تاره خواهرت اگر به نسل الان میخورد بیست یکسالم نمخاست منتطر باشه اخه قدیماای وی اف اینا کمتر رایج بود

دکترم میگه مشکلت حاد نیست تنبلی تخمدان دارم شوهرمم جهشش کم بود که خداروشکر امروز جواب از گرفتیم درس ...

اهان خب دارو میخوری حله ناراحتی نداره فک کن مثلا پنج سال اول زندگیته و جلو گیری کردی مثه خیلیا