2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای شرایطت عییییینِ منه

4 ماه بعدِ زایمانم پریود شدم 

ماه بعدشم شدم

امروز 3 ماهه ک نشدم

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

شیر میدی پریود نمیشن بعضیا تو شیردادن

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

اگه بلردار نیستی شیر خودت میدی به پسرت اشکال نداره مامانم زن داداشام تا دو سال پریود نمیشن ت  شیر دهیشون ولی خود من از ماه بعد از زایمانم پریود شدم

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
اره چه جالب

اتفاقا امروز غروب دکتربودم سونو واژینال انجام دادم

دکترم گفت تخمدانهات کاااملا سالمه فقط بخاطرتغییراتِ هورمونیِ دورانِ شیردهی تخمدانها ورم کرده و تخمک ازادنمیکنه ک پریودبشی

امپول داد گف بزن تاپریودشی

قرصم نوشت گف باکمکِ این قرص پریوداتم منظم میشه

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
اتفاقا امروز غروب دکتربودم سونو واژینال انجام دادم دکترم گفت تخمدانهات کاااملا سالمه فقط بخاطرتغییر ...

واقعا؟ممنونم که گفتی 

پس منم فردا برم یه ازمایش دیگه بدم اگه منفی بود رازیانه میخورم

اره منم احساس میکنم هورمونام بهم ریخته چون من هیچوقت جوش صورت نمیزدم جدیدا میزنم و شیرمم کم شده

واقعا؟ممنونم که گفتی  پس منم فردا برم یه ازمایش دیگه بدم اگه منفی بود رازیانه میخورم اره منم ...

منم دوباربیبی چک زدم منفی بود

رازیانه م هرررشب میخورم قبلِ خواب

خواهش گلم انشالله توام از نگرانی دربیای