2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 35813 بازدید | 335 پست
منم بیشتر برا دخترم میخرم چون نوجوان هست بیشتر طلای ظریفمیپسنده

کاره خوبی میکنید خدا حفظتون کنه مامان مهربون

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینه..حتی به وزن هم ربط داره‌..مثلا من دیدم که مدل‌های بچگانه بخاطر ریز بودن شون احتمالا و ای ...

بله دقیقا درسته طلای ریز اجرتش بیشتر تا درشت

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
تعجب کردم مبارکت باشه عزیزم

سلامت باشی عزیزم 

مبارکت باشه عزیزم خیلی خوشگله

سلامت باشی عزیزم انشاالله شما بخری به زودی

چه کار عاقلانه‌ای..جای امن نگهش دارین، بعدا ازتون تشکر میکنه‌..نکنه هم خودتون از خودتون تشکر میکنید ...

تازه چشمام باز شده😃اگه بدونید چقدر میتونستم طلا بخرم و پس انداز کنم ولی واقعا بلد نبودم بچه هام کوچک بودند و منم اهل طلا نبودم ولی حالا متوجه شدم که پولمون هرروز بی ارزشتر میشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
من طلا کم اجرت گرفتم گرمی ۱۰۳۰۰

کاره خوبی کردید کم اجرت وزن بیشتری میشه خرید

بله عزیزم صحبتاتون دقیقا درسته اخه عروسی داریم رفتیم 4 تا النگو واسه عقد خریدیم چند جا رفتیم همه رو ...

هم قیمت همین دستبندتون میشده پس...

چه جالب..

راستش من خیلی اهل النگو اینا نیستم، تصوری از وزن و اندازهو ایناش ندارم...

یکی گوشواره، یکی انگشتر...

این دوتا رو دوست دارم، بیشتر تو خط اینام😂

ماکارون هستم:)

تازه چشمام باز شده😃اگه بدونید چقدر میتونستم طلا بخرم و پس انداز کنم ولی واقعا بلد نبودم بچه هام کوچ ...

این یه قصه مشترکه...

خیلی ها همینطور بودن...

از جمله خودم و خانوادم..

به هر حال جلوی ضرر رو از هر جا بگیری، منفعته..

ماکارون هستم:)

تازه چشمام باز شده😃اگه بدونید چقدر میتونستم طلا بخرم و پس انداز کنم ولی واقعا بلد نبودم بچه هام کوچ ...

دقیقا اگه ادم طلا بخره هر زمانی و با هر بودجه ای پیشرفت میکنه فقط طلاست که هم نقده هم دست خودتت مثل بورس نیست هم زینته و خیلی حسنای دیگه داره

مبارکت باشه.. فکر کنم فقط من طلا دوست ندارم😅

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍