2777
2789

یه همکار خانم داره ،تازه اومده خیلی سوال داره بنده خدا

دوسه روز زنگ زد ،امشبم زنگ زده بود

شوهرم خییییلی جدی میگه خانم فلانی توروخدا دیگه به من زنگ نزن ،زنم سرم میبره😔😂

طفلی دختره ام هول شد ،گفت بخدا فقط واسه کاره ،ای وای نکنه خانومتون بد برداشت کردن ،ببخشید،میخواید من بهشون توضیح بدم

میگه نه فقط دیگه زنگ نزن ازتون خواهش میکنم😔😔

میگم چرااا انقدر کرم داری ملت اذیت کنی ،از دست این دلقکا بخدا😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من یه بار ماه رمضان تا سحر بیدار بودم حواسم به ساعت نبود به عمده فروشی پیام دادم گفت خانمم حساسه خودتونم متاهلید 

مردرردم مررردم از خجالت 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣کار خوبی کردی

خیلی زشت شد ۶ سال اینا گذشته الانم خجالت کشیدم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

فدای سرت ،حالا چرا به اون گفتی مگه مزاحمتی داشت؟😂

من میخواستم جنس سفارش بدم ساعت و نگاه نکردم 

اهاا😂😂😂عزیزم پیش میاد دیگه

😅😅