سلام بچه ها رفتم ابن سینا میدونستم ذخیره ام پاییته ۰۱۲ میخواستم تخمک فریز کنم خیلی نا امیدم کردن گفتن با ۴۴ سال سن و این میزان ذخیره اصلا فولیکولت کیفیت نداره من واقعا تعجب کردم خوب میزانش کمه دیگه چه ربطی به کیفیتش داره ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من توی یه مرکز دولتی پوکیده خانومی دیدم با شرایط شما.با ذخیره خیلی کمتر.فقط یه تخمک داشت یه جنین شده بود.همون یه جنین توی شکم خانوم دو نصف شده بود دوقلو همسان درست شده بود.اون دو سه هفته از من جلوتره
تا زمانی که خودت ذخیره داری(اگه پولشو داری)برو درمان کن تا از تخمک خودت جنین درست کنن.ذخیرت تموم شد اونوقت برو سراغ اهدایی.تو هنوز خیلی امید باید داشته باشی
آخه عزیزم من خیلی به فریز امید داشتم گفتم فریز میکنم اگه خودم بازدارشدم که فبها اگرنه بعدا با رحم جایگزین انجام میدن ولی اینا تا سنمو گفتم گفتن اومدی واسه اهدایی گفتم نه خودم دارم کمه ولی دارم البته دکتر اولیه اینو گفت دکتر دومیه که نه گذاشت نه برداشت گفت پریود میشی؟ انگار که من یه پیرزنم 😭 از لحاظ ظاهری هنه گمون میکنن من ۳۲ فوقش ۳۴ هستم نمیدونم چرا اینا اینجوری کردن