2777
2789
عنوان

شوهر نفهم😑😬

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 69 پست

در ضمن شما ک میشناسیش اینجور وقتا دست پیشو بگیر..ز بزن قبل اومدنش یکم از خستگیا و کلافگیهات بگو و بگو با اینک خودمم گرسنه هستم و دوس ندارم غذای دیشبو بازبخورم وقت نکردم چیزی درست کنم بخاطر نی نی..میشه سر راه غذا بگیری؟! اونموقع اگر نخواد ب هر دلیلی غذا بگیره ب غذای دیشب راضی میشه..اگرم گرفت ک چ بهتر..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس ما

شوهرم میگه ول کن بابا نمیخواد هیچی درست کنی یه چیز حاضری بزن یا غذای شبو نگه دار یا یکم بیشتر بپز یه ناهار فردا هم میخوریم...منم میگم واا مگه میشه؟ناهار جدا میپزم شام هم جدا..تازه دانشجو هم هستم...😅

حالا غذا یه شب تو یخچال بمونه،زهر که نمیشه.

اما شما به اینکه به شوهرت ی غذای دیشب رو گرم کردی،اسم اون غذا رو بگو. منظورم اینه که خودت لفظ "مونده" رو به کار نبر. اگه از دیشب ماکارونی داری،نگو :"غذای دیشبو گرم کردم بخوریم" 

ماکارونی رو بریز تو قابلمه،زیرشم نون بذار که تا گرم میشه،ته دیگ هم بشه،شوهرت پرسید ناهار چی داریم،بگو ماکارونی.لارم نیست تاکید کنی غذای مونده دارید.

بعضیا ک میگن وا مگه میشه غذای مونده خورد یا باید غذای تازه بزاری همیشه اخه عزیزای من ی موقعیتایی ی وقتایی پیش میاد ک ادم اصلا وقت نکنه غذا بزاره نمیگم همیشه ولی بعضی وقتا پیش میاد خصوصا اگه بچه داشته باشی من خودم ی دختر ۱۹ماهه دارم اصلااا نمیزاره کاری بکنم روزی دوبار میخابه ک وقتی خابه همه کارامو میکنم و خونم عین دسته گل غذامم همینطور ولی وقتی نخابه یا بهونه گیری کنه واقعا ادم نمیرسه پس یکم درک خوبه

تنبلیتون و توجیه نکنید😃😃😃

😂😂😂😂😂اره بخودت دلداری بده.

شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.
نه تمدونی ادم وقتی سر کار میره میاد خونه به چه امید و شوقی میاد ناهار شام مونده باشه وی...😕😕😕😕

والا من چند ساله غذای شب قبل رو میبرم سر کار و میخورم هیچ اتفاقی هم برام نیفتاده...اقا هم باید خانم رو درک کنه 

ناراحت نشیا گلم الان هدف از خلقت تو چی بوده؟بشوری بپزی شبم تمکین کنی بچه بزایی؟خوشحالم هستی؟

این حرف شما مثل اینه یه مردی بگه من ازصب تاشب یه سره درحال کارکردنم برای زن وبچم یه همجنسش بگه خاک توسرت وظیفه توفقط حمالی برازن وبچتهش

این حرف شما مثل اینه یه مردی بگه من ازصب تاشب یه سره درحال کارکردنم برای زن وبچم یه همجنسش بگه خاک ت ...

نخیر من همچین حرفی نزدم اون مردم میره کار میکنه زتم وظیفه داره ولی ن اینک هردوشون خودشون محدود ب این چیزا بدونن.

شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.