شوهرم اومد خونه واس نهار.منم غذای دیشبم مونده بود گفتم همونو بخوریم.بچه 2ساله هم دارم خیلی شیطونه یعنی نمیتونم هیچکاری کنم از دستش.بعد که شوهرم اومده میگه نهار چیه گفتم غذای دیشب.میگه پس از صبح چیکار میکردی؟؟؟یعنی حرصی شدما.کلی غر زدم و عصبانی شدم.اصلا درک نداره نمیبینه من با بچه واقعا نمیرسم به کارا.تصمیم گرفته بودم باهاش خوب رفتار کنم.سیاست و ازین کارا.ولی نمیزاره که اه
شماخیلی کوته فکری خیلی هم سطحی نگری و متوجه منظور و عمق مطلب من نشدی خانومایی مثل شما که نه محبت به ...
خانم تو از کجا میدونی محبت بین منو شوهرمو😂😂😂😂😂😂من دارم راجبع طرز تفکر میگم شما ک کل زندگیت فکر چجوری سک س کنی و سرویس بدی و بزایی دیگ راجبع سطح فکر و محبت با من حرف نزن تو برو بخواب با شوهرت یوقت ناراحت نشی زرتی بره یهت خیانت کنه سطح زندگیتون در همین حده پس دیگ دهنتو ببند
شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.
شماخیلی کوته فکری خیلی هم سطحی نگری و متوجه منظور و عمق مطلب من نشدی خانومایی مثل شما که نه محبت به ...
اه خدا ازت نگذره از خودم ناامید شدم با زن سطح پایینی مثل تو بحث کردم.
شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.