2777
2789
عنوان

شوهر نفهم😑😬

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم وقتی خودتو در حد زنای خراب میبینی و شوهرتم در حد مردای زن باز ک اگ خراب نباشی براش میره خیا ...

شماخیلی کوته فکری خیلی هم سطحی نگری و متوجه منظور و عمق مطلب من نشدی

خانومایی مثل شما که نه محبت به همسر حالیشونه نه تلاش میکنن رابطه ی باکیفیتی باهمسرشون داشته باشن دچارمشکل میشن دیریازود 

مراقب خودت باش گلمممممممم بای

شماخیلی کوته فکری خیلی هم سطحی نگری و متوجه منظور و عمق مطلب من نشدی خانومایی مثل شما که نه محبت به ...

خانم تو از کجا میدونی محبت بین منو شوهرمو😂😂😂😂😂😂من دارم راجبع طرز تفکر میگم شما ک کل زندگیت فکر چجوری سک س کنی و سرویس بدی و بزایی دیگ راجبع سطح فکر و محبت با من حرف نزن تو برو بخواب با شوهرت یوقت ناراحت نشی زرتی بره یهت خیانت کنه سطح زندگیتون در همین حده پس دیگ دهنتو ببند 

شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.
شماخیلی کوته فکری خیلی هم سطحی نگری و متوجه منظور و عمق مطلب من نشدی خانومایی مثل شما که نه محبت به ...

اه خدا ازت نگذره از خودم ناامید شدم با زن سطح پایینی مثل تو بحث کردم.

شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.

استارتر غذای دیشبو حیف بوده باید واسه نهار میخوردید..من خودمم بیشتر غذای دیشب و واسه ناهار گرم میکنم پس چیکار کنم بریزم دور حیفه گناهه...

❤همیشه واسه همدیگه دعای خوب کنیم خدا اینطوری بیشتر دوسمون داره❤
اه خدا ازت نگذره از خودم ناامید شدم با زن سطح پایینی مثل تو بحث کردم.

عه اعصابت خورد شد آخی😃😃😃خب دیگه وقت گرانبهامو نگیر

توبرو غذای مونده تو گرم کن 

خداروشکر که من تورو آدم حساب نمیکنم که بخاطرت اعصاب خودمو خورد کنم برم با شوشو جان عصرونه بخوریم بای 😁😁😁😁😁😜😜😜😜😜😜😜

درضمن راجبع اشتباهه راجع به صحیحه بی سواد😃😃😃😃😃

نرینی عامو.