2777
2789
عنوان

شوهر نفهم😑😬

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 69 پست

خب توحالت نرم ک همه خوش وخرمن نیاز ب سیاست نیست تواین شرایطه ک نیازداری سیاست بخرج بدی بعدم یکم جموجورکنی میتونی غذایی درست کنی همه خانومااین کارشونه مادرای خودمونم راه دیگ ایی نداشتن

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال شاید شوخی کرده بجای غر زدن با زبونت خرش میکردی میرفتی دوتا ماچ میکردی میگفتی قربونت برم از صب ...

اره خوب بودا..وای کلی غر زدم گفتم وقتی نیای خونه من راحتترم.اخه سرم درد میکرد حوصله نداشتمو واقعا

بهش با خنده بگو غذای خومزه رو فردا شب بهت میدم عجقم و حتمأ منظورم رو فهمیدی و خودشم میخنده

😁😁😁😁گولش بزن

دعوا چرا

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
ناراحت نشیاگلم ولی خب غذای مونده رو که نمیشه خورد منم بچه دوساله دارم خیلی ام شیطونه ولی یکسره درحا ...

ناراحت نشیا گلم الان هدف از خلقت تو چی بوده؟بشوری بپزی شبم تمکین کنی بچه بزایی؟خوشحالم هستی؟

شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.
اره خوب بودا..وای کلی غر زدم گفتم وقتی نیای خونه من راحتترم.اخه سرم درد میکرد حوصله نداشتمو واقعا

مردا ک این چیزا حالیشون نیست ولی دیرم نشده عصر ک اومد خونه دوتا چای بریز خودتو لوس کن بهش بگو عزیزم از صب تا شب همه کارم بچه شماست دیگه تو بهتر از این چ میخوای ازم بعدم بگو ی کوچلولو واسه حرفش ناراحت شدی

وا خب حالا یروز نمیمیریم که..بعدم واقعا نیس 

عزيزم سياست دقيقااا واسه همين وقت هست 

من بچه ندارم اما خيلييي شده كه همسرم اين حرف و زده 

منم مثل شما اوايل تلخي ميكردم خوب به طبع انم ناراحت ميشذ باز جو خونه بد ميشد 

الان يا نشنيده ميگيرم حرف اش و انگار اصلا نشنيدم يا با شوخي و خنده جوابش و ميدم 

كه مثلا شكمو اعظم حالا غذا تكراري بخوري كاري ات نميشه 

يا حيف عذا است ، حروم ميشه اگر نخوريم و باز براي شب مثلا لازانيا (غذا مورد علاقه همسرت ) درست ميكنم . 

يك بوس از لپ هم ميكني تموم ميشه ميره 😘

غذای مونده چیه مگ ادم یسره باید پا گاز باشه؟خیلی وقتا ادم شام ریاد میپزه ناهارم همونو میخوره تازه تو این وضعیت این بهترین کارم هست

شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.