2777
2789
عنوان

شوهر نفهم😑😬

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 69 پست
مگه شما سرویس نمیدین؟؟نگین که صبح تاشب پاتون ومیندازین روهم و ریلکس میکنین

نه مال ما اینجوری ک تو سرویس میدی نیست مال ما همکاریه.هم بیرون از خونه هم تو خونه

شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم برو به حسادت کردن به خانومای قرررری ادامه بده😃😃😃😃

خخخ اره واقعا مغز ندارن راحتن فقط ب فکر زیر خوابی شوهرشونن خوبه ادم مغز نداشته باشه دغدغه هاشم کمتره

شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.
نخیر من همچین حرفی نزدم اون مردم میره کار میکنه زتم وظیفه داره ولی ن اینک هردوشون خودشون محدود ب این ...

بهرحال هرکدوم توموقعیت خودشون باید به وظایفشون عمل کنن حالا استثناهم هست یه روز مریض باشی وقت نکنی واقعا یاهرمسئله ای 

مگه شما سرویس نمیدین؟؟نگین که صبح تاشب پاتون ومیندازین روهم و ریلکس میکنین

عزیزم همسر من فوت شده...ولی اگه شوهر داشتم به اندازه معقول به امورات خونه رسیدگی میکردم و یکسره مشغول پخت و پز و ...نبودم.

در ضمن عزیزم شما هم شوهرت رو بدعادت نکن...دور از جونت بیماری یا مشکلی برات پیش میاد اون وقت دیگه نمیتونی مثل الان سرویس دهی کنیا...قدر جوونی و سلامتت رو بدون...الان میتونی یکسره کار کنی چندسال دیگه مطمئنا انرژی و توانایی امروز رو نداری

بهرحال هرکدوم توموقعیت خودشون باید به وظایفشون عمل کنن حالا استثناهم هست یه روز مریض باشی وقت نکنی و ...

دیگ دو وعده از ی غذا خوردن چیزی نیست ک مرد بخواد بخاطرش غر بزنه زنم میتونه بخاطر درامد کم غر بزنه ولی نمیزنه چون با درک متقابل داشته باشن

استترتر،به نظرم بهتره شوهرت رو عادت بدی که گاهی هم غذای حاضری با غذای شام دیشب رو که گردم کردید رو بخوره. اینجوری،عادت  کرده همیشه ازت غذای تازه میخواد ،آدم هم که همیشه ی خدا،توانشو نداره که مثل رستوران،سرویس بده

خخخ اره واقعا مغز ندارن راحتن فقط ب فکر زیر خوابی شوهرشونن خوبه ادم مغز نداشته باشه دغدغه هاشم کمتره

بنظرمن اینجور زنا کاردرست ومیکنن به قول یه بنده خدایی زن بایدبرای شوهرش مثل زن خراب عشوه بیاد

اینجوری شوهره دلیلی نمیبینه بره خیانت کنه

حالابازم تاپیک بزنین شوهرم خیانت کرد و فلان وبسار

دیگ دو وعده از ی غذا خوردن چیزی نیست ک مرد بخواد بخاطرش غر بزنه زنم میتونه بخاطر درامد کم غر بزنه ول ...

آره خب بعضی مردا شکمو هستن شوهرمن هم خیلی غذا دوس داره هم هیچوقت دعوا سرش نمیکنه تازه بعضی وقتا خودش میپزه😄😄😄😄