2777
2789
عنوان

برا تولد شوهرم چی بخرم

352 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها لطفا راهنمایی کنید برا شوهرم چی بخرم پول زیادی ندارم ک بخام هزینه کنم 

نظرم روی ادکلن هست بنظرتون خوبه؟

اگه موافقید چه ادکلنی بهتره

بهت میگم جان دلم و لازمه متذکرشم که هیچی واسه آدمی عزیزتر از جونش نیست.   

براش کیک بگیر بسشه دیگه ای بابا

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرساله کیک و شلوار و پیراهن میخرم براش .فرداش هم میگم بریم برای من مانتو روسری بخریم با لباست ست بشه مهمونی بپوشیم..اینجوری یه خریدم برا خودم میکنم.😀

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
من هرساله کیک و شلوار و پیراهن میخرم براش .فرداش هم میگم بریم برای من مانتو روسری بخریم با لباست ست ...

خخخخخ ایول

شوهره منم تو حسرتش هستش 😥

من اگ جای تو بودم تا حالا از داداشم کش رفته بودم خخخخ