2777
2789
عنوان

دعوا سر وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 20 پست
اینا خیلی گیرن گاهی اوقات ب شوهرم میگم چرا موقعه خواستگاری با جزییات نگفتی خانوادت اینجورین . حالا م ...

دیگه بحث گذشته پیش نکش ,فقط دلخوری میاره 

بچسب ب شوهرت خواهر 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بحث گذشته پیش نکش ,فقط دلخوری میاره  بچسب ب شوهرت خواهر

فدات اخه نمیدونی چیشد. پدرشوهرمن خونه نداره از خودش بیکاره . تو خونه برادر شوهر بزرگم زندگیی میکنن البته برادر شوهرم الان یه خونه دیگم داره . شوهرم از پدری یه زمین داشت ک گفت ساخت مبکنم مستقلیم چن وقت بعد عقدم برادرشوهرم گفت من میخوام خونمو بفروشم نیازش دارم ایشالا شما عروسی کردین بابا یا بره اجار بشینه یا پیش شما خلاصه اومدن خونه ما ک دوتا خواب داشت رو یه دونشون دادن ب پدر شوهرم واسه خودسون بردینو دوختن با نصف حیاط خیلی عصبیم کردن. پدرشوهرمم هیچی از خودش نداره دیگه

💑

شوهرمم دلش سوخت گفت نمیتونم مامان بابامو بندارم دور .منم هیچی نگفتم قبول کردم . تا اینکه کم کم باهاش حرف زدم بهشون دادی دیگه ما نداریم ساخت کنیم . خودمون اول زندگیمونه اونا کمک کنن بهش . خلاصه برادر شوهرم تیرش ب هدف نخورد دید نداره بده خرج خونه پدر شوهرم کنه . گفتش بشین توخونه خودم حالا اینقدر خوشحالم ک دوباره کل ساختمونمون واس خودمونه😂

💑