2777
2789
عنوان

دعوا سر وضعیت

332 بازدید | 20 پست

سلام دوستان منو همسرم عقدیم و شوهرم ب شدت حساسه چون خانواده پیچیده ای داره اصن بروز نیستن از گذاشتن عکس واتس خیلی بدشون میاد . حالا همسر من نشکلی نداره فقط واسه خاطر اینکه اونا حرفی پشتمون نزنن گفته نذار. عقد ما رفته بودیم مسافرت با دوربین حرفه ای یه عکس خوشگل گرفتم گذاشتم وضعیت . نگاهم کردم هنوز شوهرم ندیده بود

💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم شوهرم ادم منطقیه و خیلی کم بحث میکنیم بیشتر چیزارو میریزه تو دلش . دقیقا اون عکس رو خواهر شوهرام و جاریام دیدن شوهرمو پر کردن ک اره پشتش حرف در میارن چرا عکس گذاشته همسر منم اروم بهم گفت عزیزم عکستو پاک کن فلانی دیده میگن حرف میشه منم قبلا بهت گفته بودم نذار ولی گذاشتی منم خیلی بهم برخورد ن بخاطر شوهرم . بخاطر اینکه من شماره ای جز جاریام و خواهرشوهرام نداشتم . پس کی میخواس حرف در بیاره جز خودشون

💑

مگه همسرت قبلا بهت نگفت که از این عکسا نذاری؟خب نباید بذاری دیگه خیلی واجب نیست که.منم همسرم خوشش نمیاد بذارم و نمیذارم اینکه دیگه خیلی مهم نیست اعصابتون خرد بشه بخاطرش

حالا دوشب پیش من دوباره عکس دونفرمون رو گذاشتم تو رستواران . شوهرمم ب دلایلی گوشیشو فروخته دوباره اینا رفتن پرش کردن . حالا همسرم اهل این نیس ب حرف کسی گوش کنه ولی از این دید نگاه کردم ک یه عکس چیز خصوصیه ب شماها چ تا من میزارم میرید اطلاع رسانی. منم عذر تواهی کردم از همسرم ک ب حرفش گوش ندادم . ولی خدایی خباثت کودک درونم فعال شده بود از عمد اونا ک اینقدر حرص میخورن گذاشتم 😆

💑

منم نمیزارم همسرم خوشش نمیاد ، البته عکس همسر و دختر و پسرم میزارم ، که جدیدا خواهرم مذهبی هست هر بار عکس دخترم میزارم بهم پیام میده لطفا عکس دختر خوشکلمون رو بردار از وضعیت ، منم بهش احترام میزارم برمیدارم ، ولی باز میزارم😁

مگه همسرت قبلا بهت نگفت که از این عکسا نذاری؟خب نباید بذاری دیگه خیلی واجب نیست که.منم همسرم خوشش نم ...

منم میگم مهم نیستا . ولی این وسط اینا چکاره هستن من هرکار کنم ی حرفی پشت سرمن میزنن اولین بارشون نیس کلا خیلی دخالت میکنن بخاطر اینکارشون  چن بار شروع کننده بحث با همسرم شدم اونم میگه بزار عروسی کنیم ب حرفات میرسی ک من گوش گیر خانوادم نیس . ایینه دق منن خونمون دقیقا روبروشون داریم میسازیم هرکاری میکنم دلمو صاف کنم باهاشون اخرش یه حرفی میزنن اذیت شم

💑

منم خواهراش اصلا نمیزارن از خودشون عیبه واسشون خیلی ... اولا بمن میگفتن ماعکس نمیزاریم و عیبه ,انتظار داشتن منم نزارم ولی من کم کم شروع کردم اول از همسرم گذاشتم بعد دوتایی ,بعدم تنهایی و بادوستام 😁 خلاصه از اول میزاشتم و اصلا مهم نیست واسم حرف اونا , نمیتونن چیزی ب شوهرم بگن ب اونا ربطی نداره... 

تازه وقتیم ازشون ی رفتار بدی میبینم دقیقا وضعیتی میزارم مخصوص خودشون و گزینه ی فقط  چندمخاطب انتخاب میکنم  ک بقیه نبیین

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
منم خواهراش اصلا نمیزارن از خودشون عیبه واسشون خیلی ... اولا بمن میگفتن ماعکس نمیزاریم و عیبه ,انتظا ...

من یه بار عصبی شدم شماره همشون رو حذفیدم . حالا همسرمم میگه کاری ب اونا ندارم من بهت گفته بودم نذار باید احترام میذاشتی یه معذرت خواهی هم افتادیم 😂

💑
منم خواهراش اصلا نمیزارن از خودشون عیبه واسشون خیلی ... اولا بمن میگفتن ماعکس نمیزاریم و عیبه ,انتظا ...

اینا خیلی گیرن گاهی اوقات ب شوهرم میگم چرا موقعه خواستگاری با جزییات نگفتی خانوادت اینجورین . حالا میگه اگه میگفتم یعنی تومنم قبول نمیکردی و ناراحت نیشه منم مجورم کنار بیام

💑