2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت؟؟

کدوم بانک ؟

لطفا صادقانه جواب بدی به این سوالم! با آزمون وارد شدید یا پارتی؟ ( راجب این قضیه ی سوالی دارم ازتون اگه با آزمون رفتید )

اگرم پارتی بوده که با این قضیه کاری ندارم. 

کدوم بانک ؟ لطفا صادقانه جواب بدی به این سوالم! با آزمون وارد شدید یا پارتی؟ ( راجب این قضیه ی سوال ...

جريان استخدام من براي خيلي سال پيشه و آشنا داشتم تو بانك و استخدام شدم الانم احتمالا بدون پارتي نميشه جايي استخدام شد

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

سی سال پیش بابام بدون پارتی استخدام شد 

الان میدونم سالهاست بانک دولتی استخدام نداره و حتی با پارتیم نمیشه رفت

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
الان این چه ربطی به سوال من داشت عزیزم!!!!!!؟

از یکی دیگه پرسیدی با پارتی استخدام شدی یا بی پارتی منم بهت گفتم بانکای دولتی تا جایی که میدونم بی پارتین اونم تو گذشته الان استخدام ندارن 

خوبی بهت نیمده بابا 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
از یکی دیگه پرسیدی با پارتی استخدام شدی یا بی پارتی منم بهت گفتم بانکای دولتی تا جایی که میدونم بی پ ...

اتفاقا الان هر جا پارتي نباشه استخدام نميكنن من حدود ٢٠ سال پيش با پارتي استخدام شدم ديگه الان ببين چطوره؟؟

خداوندا مرا به حال خود رها مكن