2777
2789
عنوان

میتونه یه تاپیک باحال بشه ( همه چیز در مورد مادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 136 پست
من هم واگذار کردم به خدا .هر وقت میبینم خدا تلافیشو تو دلشون دراورده خوشحال میشم. به من میگه ما هرچی ...

هیچ کس نمیدونه چه آدمیه از بس موذیه حتی مادرم میگه زن خوبیه  فقط سپردمش به خدا 

واقعا زن خوبیه 

کار به کار زندگیم نداره  هر چی بخرم و بپوشم 

حواسش به منم هست  مثلا چند بار تو موقعیت های بد میخواست برامون مهمون سر زده بیاد از فامیلشون جلوگیری کرد

چیزایی که دوست دارم رو درست میکنه 

توقع نداره زرتی زرتی دعوتش کنیم 

سعی میکنه با منم مهربون و صمیمی باشه 

پشت سرمم بد نمیگه 

اوایل ازدواجمون تیکه کنایه زباد میزد که همش ناشی از سادگیش بود مثلا میخواست پسرشو ببره بالا گند میزد 

و اینکه دوست داره تو خونش کار کنم  که اونم  خودش میگه تنبله اما تمیزی رو دوست داره برای همین کلا با کار کردن همه تو خونش  کاملا موافق اصلا ذوق میکنه 😀

با اینکه خیلی با هم متفاوتیم وقتی کنار همیم سعی میکنیم بهمون خوش بگذره اگرم ناراحتی پیش بیاد فراموش میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شوهر خوبی برام تربیت کرده دوستش دارم .

دقیقا اینکه شوهرمو بددل وبداخلاق ودست بزن وحرام خور و...نیست ولی خصوصیت خوب داره فقط خسیسشون انتقال پیداکرده اونم مهم نیست سعی میکنم دوستش داشته باشم

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  
هر وقت حرف خانواده شوهر میشه میان میگن وااااااای که چقد بدن و فلان...... اممممما شوهراشون همه فرشتن ...

جر نده خواهر من😆پسرشم ارزونی خودش.والا هر چی اخلاق گنده از مادرش ب ارث برده!

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

چقد دلت پره :-(

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

آها پس شوهر شمااااا هییییییچ اخلاق خوبی رو از مادرش یاد نگرفته ..... پس لدفن شک کنید که اینا خانواده اصلیش باشن🤗

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
خوبه

چقد مختصر :-)

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
آها پس شوهر شمااااا هییییییچ اخلاق خوبی رو از مادرش یاد نگرفته ..... پس لدفن شک کنید که اینا خانواده ...

فقط نماز خوندنشون مثه همه!طولانی و سر وقت!!اینا باید مثه کشیشهای قدیم توی انزوا باشن و فقط ب عبادت برسن!

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

من شوهرم اخلاق گند خونوادشو نداره به مامان خدابیامرزش رفته ولی وقتی خوبی نکردن ادم از همشون متنفر میشه خونواده شوهر فقط برا اسباب کشی خوبن  که کارتون هاو وسایلای سنگین جابجا کنن واگرنه که فامیل نیستن....حتی شاعر میگه بجز قوم شوهرکه ویران گرند بنی ادم اعضای یکدیگرند......منکه 7ماهه نرفتم خونشون حتی خونه ای خریده بودن هم ازمون گرفتن خدا خیرشون نده من مادرشوهرم مرده ولی پدرشوهرم و زن بدجنسش خیلی دخالت میکردن منم کلا قیدشون زدم..پدرشوهرم عین خاله زناس ازشون متنفرم