2777
2789
عنوان

میتونه یه تاپیک باحال بشه ( همه چیز در مورد مادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 136 پست

مثل من مادرشوهرم سر بچه دومم اومد پیشم همه کارامو کرد حتی دم عید خونه تکونی نکرد درگیر بدنیا اومدن نی نی ما بود به خاطر این کارش همیشه مدیونشم

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم ارزو میکرد یکی از عروساش که غریبس نازابود  فقط جاش برادرزادش بچه داشت

😐😑😕

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 

هر وقت حرف خانواده شوهر میشه میان میگن وااااااای که چقد بدن و فلان...... اممممما شوهراشون همه فرشتن و اصصصصصلا ب خانواده هاشون نرفتن ...بابا همینکه پسری ب قول خودت ب این خوبی برات تربیت کرده که بشه شوهر نمونه تو، خو همین خوبیشه دیگه؟؟؟ نه؟

نگین که شوهرم خود ساختس که دهنمو جر میدم😃

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
عادت کردم.خیلی حس بدیه.خودم مامان ندارم.اماتاوقتی بود همش قربون صدقه زندادلشام میرفت

توچرا ناراحتی خوشهال باش ک داغ عروس دیگه رو ب دلش گذاشتیو تاعمرداره ک.و.نش میسوزه خخخخ

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
هر وقت حرف خانواده شوهر میشه میان میگن وااااااای که چقد بدن و فلان...... اممممما شوهراشون همه فرشتن ...

نه میگن شوهرها رو که ما کوبیدیم از اول ساختیم 

دست رنج خودمونه 

مادرشوهرمنم درکل بد نیس ولی هرحرفی رو خیلی تکرار میکنه وهمیشه هم فکرمیکنه ما بچه ایم هیچی حالیمون نیس:-( تازه دیشبم ک اونجا بودیم ب دختر5ماهم دلستر داد خیلی ناراحتم:'(

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
نه میگن شوهرها رو که ما کوبیدیم از اول ساختیم  دست رنج خودمونه

اصلا مرد دوبارتربیت میشه یکبار توخونه باباش ی بارم توخونه خودش ک زن تربیتش میکنه 😆😁😁

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه