الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مادرشوهرم مرده ولی پدرشوهرم ازصدتا مادرشوهربدتره ماروازخونمون که خودش خریده بود یرون کرد وسایلاش هم گرفت...درکل خونواده شوهرخیلی بدرد بخورن برا اسباب کشی و جابجاکردن اسباب خونه وسلام واگرنه خوبی ندیدم ازشون ....
منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا باشه😓😶
منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا باشه😓😶
من هم واگذار کردم به خدا .هر وقت میبینم خدا تلافیشو تو دلشون دراورده خوشحال میشم. به من میگه ما هرچی بهت محبت میکنیم جوابمونو با بدی میدی منم گفتم هروقت کمک خواستم کمک کنید فعلا محبت نکتید