2777
2789
عنوان

میتونه یه تاپیک باحال بشه ( همه چیز در مورد مادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه که  باید خوشحال باشی

برانمازخوندن.....عزیزم نمازخوندن و مکه رفتن و زیارت رفتن که خوب نیس...انسانیت ملاکه واگرنه هی ادم جانماز اب بکشه مثه مارمولک سرت بزنی زمین شد کار....نماز با درک واگرنه اینجور نمازی بدرد عمشون میخوره من زنبابای شوهرم گه الهی خیر نبینه ی تسبیح داره 1000تایی روزی صدبارمیندازه حجابش بیا ببین نماز صدرکعت صدرکعت ولی ادم نیست بدرد سگ میخوره نمازو روزش

فقط نماز خوندنشون مثه همه!طولانی و سر وقت!!اینا باید مثه کشیشهای قدیم توی انزوا باشن و فقط ب عبادت ب ...

نماز که خیییلی خوبه.... یادته تو فیلم طوق پرواز عباس بابایی تو امریکا منتظر یکی از بالا دستاش تو دفتر بود یه روزنامه پهن کرد روش نماز خوند اونم گفت که کسی که تو این شرایط خداش رو فراموش نمیکنه ... پس ب کارش هم دقیقه ( حالا یه همچین چیزی)😊 حالا تو هم اینجوری فکر کن

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
نماز که خیییلی خوبه.... یادته تو فیلم طوق پرواز عباس بابایی تو امریکا منتظر یکی از بالا دستاش تو دفت ...

همه که اینجور نیستن ایناکه خاک پای عباس بابایی هم نمیشن خونواده شوهرمن نماز شب هم میخونن اذون صبح هم بیدار زن بابای شوهرم ی حجابی داره ولی انقد بدذاتن که نگووو این نماز رو خدا اصلا قبول نداره میزنه توسرشون

همه که اینجور نیستن ایناکه خاک پای عباس بابایی هم نمیشن خونواده شوهرمن نماز شب هم میخونن اذون صبح هم ...

عزیزم خدا داند.....ولی بهتره شما هم یه طرفه قضاوت نکنی ... ان شاالله که خدا هممون رو ب راه درست هدایت کنه... از حمله خانواده شوهر شما🙂

عزیزم خدا داند.....ولی بهتره شما هم یه طرفه قضاوت نکنی ... ان شاالله که خدا هممون رو ب راه درست هدای ...

اگه شماجای من بودی قید همه چیو میزنی وقتی توگرمای تابستون وسایلاتو بهت بدن بگن از خونه ای که ماخریدیم برو یااینکه بیان هرچی خریدن ببرن خداروشکر که همه جهیزیه ماله خودم بودواگرنه هیچی نداشتم دیگه چنتا تیکه خریدم اونم برداشتن حالم ازشون بهم میخوره حتی حانله بودم تو3ماهگی بخاطر استرس زیادبچم افتاد حالا هرکاری میکنم نمیتونم بارداربشممم.....ازشون بدم میاد همیشه هم ازخدامیخوام که جواب بدیاشون رو بده

من شوهرم اخلاق گند خونوادشو نداره به مامان خدابیامرزش رفته ولی وقتی خوبی نکردن ادم از همشون متنفر می ...

تن سعدیو توی گور لرزوندی با این تحریفت😂😂👌

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
نماز که خیییلی خوبه.... یادته تو فیلم طوق پرواز عباس بابایی تو امریکا منتظر یکی از بالا دستاش تو دفت ...

نمازشون ب درد خودشون و آخرتشون میخوره.سودی ب حال من نداره.نه روی خوش دارن و نه زبون خوش.البته صبح دلم پر بود زیاده روی کردم توی توصیفشون.ولی درکل از مادر شوهرم خوشم نمیاااد

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
نمازشون ب درد خودشون و آخرتشون میخوره.سودی ب حال من نداره.نه روی خوش دارن و نه زبون خوش.البته صبح دل ...

ان شاالله ب زودی اخلاقشونم خوب بشه ...اخلاق خوب خیلی خوبه...