2777
2789
عزیزم حرفت درسته، مسافرت با بچه ها خیلی خوبه، ولی نه برای من که حسرت یه مسافرت دو تایی را تو ۱۳ سال ...

من عقدم گلم . خانواده همسر من جورین ک نمیزارن شوهرم با ماشین مثلا تا مشهد بریم حتما باید خانوادگی باشه . ک دوتا بردار شوهرامم خودشون ماشین دارن با بچه هاشون . باباش پیش ماس . خیلی این موضوع اذیتم میکنه .خب عزیزم گذشته رو بزار کنار وقتی همسرت راه نمیاد غر نزن دیگه وقتی یه چیزو نمیخان دیگه نمیشه زورشون کرد . با بچه هات برو خوش بگذرون😘😙

💑
من عقدم گلم . خانواده همسر من جورین ک نمیزارن شوهرم با ماشین مثلا تا مشهد بریم حتما باید خانوادگی با ...

بعضی چیزها ظرافت های زندگیه، بعضی چیزها را تا یه اندازه ای میتونی گذشت کنی و فراموش کنی، از یه جایی به بعد همون مسایل ظریف دیگه بزرگ میشن، شاید در نگاه اول کوچیک و بی اهمیت باشن، شما هنوز وارد زندگی نشدی، انشاالله برات پیش نیاد این شرایط، خیلی سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی چیزها ظرافت های زندگیه، بعضی چیزها را تا یه اندازه ای میتونی گذشت کنی و فراموش کنی، از یه جایی ...

مرسی گلم . پدر شوهرم خیلی رو مخه . همسری میگه من عروسی کردم دیگه کاری ب بابام ندارم . ولی فک نکنم

💑
مرسی گلم . پدر شوهرم خیلی رو مخه . همسری میگه من عروسی کردم دیگه کاری ب بابام ندارم . ولی فک نکنم

عزیزم هر زندگی ای به سختی هایی داره، اگر پدرشوهر ، همش به کارهاتون ایراد نمیگیره و دخالت نمیکنه و سرش به کار خودش هست، تو هم تحمل کن به احترام همسرت