2777
2789

دوست دارم شوهرم سورپرایزم کنه و برام تولد بگیره، یا یه کادو غافلگیری بهم بده، یا حداقل کیکشو بخره برام، یا از بیرون که میاد یه روز نگفته برام یه چیزی مثلا ساندویچ یا پیتزا بخره، ولی متاسفانه فقط هر وقت که بهش میگم میخره، دیگه تولد و کادو و کیک و اینا را حتی تو خواب هم ندیدم چه برسه به بیداری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه داخلی میری کیش روپیشنهادمیدم😋😔

پیشنهاد که زیاده، به خدا توقعم زیاد نیست، یه قم هم تنهایی ببره راضیم! ما حتی ماه عسلم تنها نبودیم، وقتی گله میکنم میگه تو هنوز بعد از این همه مدت این مسأله را پل نکردی، ما این همه مسافرت رفتیم! درسته زیاد رفتیم ولی هیچ وقت تنها نبودیم یا با خانواده اش بوده یا با بچه ها، یا برای کارش بوده و دوست و همکارش بودن و همش وقتمون را گرفتن 

پیشنهاد که زیاده، به خدا توقعم زیاد نیست، یه قم هم تنهایی ببره راضیم! ما حتی ماه عسلم تنها نبودیم، و ...

منم همچین توقعی دارم از همسرم از الان دارم میگم دوس دارم تنهایی بریم ولی متاسفانه خانوادش عین چی دنبالمونن . فک کنم فانتزیم بمونه اینم😂

💑
منم همچین توقعی دارم از همسرم از الان دارم میگم دوس دارم تنهایی بریم ولی متاسفانه خانوادش عین چی دنب ...

به خدا تا قم ، نصفه روز رفتیم اونم چون یه کاری داشت اونجا، بدون بچه ها، ساعت پنج تهران بودیم ، بدون مادرشوهرم رفتیم چه اعصاب خوردی ای برامون درست کرد، تا حالا تو ۱۳ سال آشناییمون دو تایی مسافرت نرفتیم، بچه ها، خونواده اش، دوستان و همکاران، أه حالم بد میشه! من یه چیزی میگم، باور نمیکنی! دوست دارم بچه ها را بسپاریم به مادرم ، چند روز دو تایی بریم مسافرت، ولی تا حالا جور نشده، هنوز تو دلم مونده به شوهرم میگم تو منو ماه عسل نبردی، میخنده

الهی . اگه شوهرت دوس داشته باشه میتونه همچین کاری کنه

دوست که داره ولی چی بگم؟! زیاد جدی نمیگیره، براش فرقی ندارد ما مسافرت با هم باشیم یا با کسی، تو ماشین من جلو بنشینم یا مادر و پدرش جلو باشن، برای کارش بریم مسافرت یا برای تفریح، همه را از یه چشم میبیند، بهش میگم بیا بچه ها را بذاریم پیش مادرم یه سفر با هم دوتایی بریم، میگه مگه بچه ها مزاحم ما هستند؟!

دوست که داره ولی چی بگم؟! زیاد جدی نمیگیره، براش فرقی ندارد ما مسافرت با هم باشیم یا با کسی، تو ماشی ...

خانوادگی با بچه هات برو بیشتر خوش میگذره عزیزم 😚

منم همسرم میگه اگه بحوایم با بابام اینا بریم بیرون احترامشون واجبه بزرگترن باس جلو بشینن . البته در مورد مادر خودمم اینجوری صدق میکنه منم قبول دارم اینو . ولی بهش گفتم سعی کنیم مسافراتارو تنها بیریم ک مجبور نشیم من هی برم پشت حس میکنم با راننده اژانس حسی ندارم ک با شوهرمم

💑
خانوادگی با بچه هات برو بیشتر خوش میگذره عزیزم 😚 منم همسرم میگه اگه بحوایم با بابام اینا بریم بیرو ...

عزیزم حرفت درسته، مسافرت با بچه ها خیلی خوبه، ولی نه برای من که حسرت یه مسافرت دو تایی را تو ۱۳ سال دارم، شما چند ساله ازدواج کردی؟! فکر نکنم به اندازه من باشه؟! تحمل این چیزها تو ۱۳ سال خیلی سخته، من چیز زیادی نمی‌خوام