2777
2789
عنوان

ایا خیانت دیدی چیکار کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 164 پست

شوهرت چندسالشه استارتر؟؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
اتفاقا مشاور میگفت اگ همچین اتفاقی افتاد به روش نیارید تااز عاقبتش بترسه وگرنه وقتی میبینه اخرش یه ق ...

من نمیگم فقط دعوا کنه من میگم محکم کاری کنه بچه هاشو بندازه بره تا درس عبرت بشه براش نکه تو خونه خودش قهر کنه اونجوری فایده نداره البته یه نسخه رو نمیشه برا همه پیچید ذات ادما فرق دارع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردخیانتکارهیچوقت درست نمیشه اونم درست بشه دل شکسته وغرور له شده تو به راحتی ترمیم نمیشه الان جوونی ...

اگه این کارشو کنار بزار میبینم بدی نداره خوبه دوتا بجه دارم نمیتونم به جدایی فک کنم الان دوماهه که رنگ ارامشو دیدم االانم خیلی میگه من بچه میخوام وگفته دلش یکی دیگه میخواد منم وسوسه کرده ترسم ازاینه که بازم پیش بیاد الانم دوماهه اقدامم برای بارداری ولی ته دلم یه حس خوبیه میگه که زندگیت خوب میشه

راستی دوستت به شوهرت پیام داده بود؟

واقعا مجردی پیدا نکرد بود که به یه مرد زن و بچه دار آویزون شده بود؟

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
من نمیگم فقط دعوا کنه من میگم محکم کاری کنه بچه هاشو بندازه بره تا درس عبرت بشه براش نکه تو خونه خود ...

این مال ۵ ماهه پیشه الان بگم قهرم مال اونموقع س خنده داره

من دارم حقیقتو میگم بهتراز اینه که کار غلطشو تایید کنم و اونم دلش خوش باشه بگه اره شوهرم خوب شده بعد ...

خب حالا چیکار کنه؟ منتظر خیانت بعدی باشه؟ 

حرفت فقط باعث دلشوره و حس بد میشه 

من دارم حقیقتو میگم بهتراز اینه که کار غلطشو تایید کنم و اونم دلش خوش باشه بگه اره شوهرم خوب شده بعد ...

دقیقا حقیقت خیانت همینه اعتیادی ک هیچوقت درمان نمیشه بهترین هم باشی دنبال بقیه هستن 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

نه قهر نکن هی نکش توروش گدشته رو 

اما مواظب باش 

یا بیخیالی طی کن اصلا نگاه ب گوشیش نکن حساس نباش تا اذیت نشی 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

خب تو موقعه ایی که خیانت میکرد اخلاقش فرق کرده بود؟؟؟الان چطوره؟؟؟چون از رو اخلاق طرف هم میشه فهمید داره خیانت میکنه یانه