2777
2789
عنوان

ایا خیانت دیدی چیکار کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 164 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره بچه میخواد که سرتو گرم کنه خودش هر کاری دوست داره بکنه عقل نداری اگه قبول کنی به جای دم به دق ...

راست ميگه دو تا داري ديگه 

البته تو سرت با دو تا گرم هست دست و پات بسته هست 

اي خدا حكمتت و شكر از خلقت مرد

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   

مردا با بچه میخوان سر گرم کنن زن رو ۹ ماه بارداری بعدشم بچه داری .این خیانت که گذشت و کاری نکردی واسه ترسوندنش ولی دیگه این جوری ضعیف نباش مردی که بفهمه زنش میمونه همه جوره سر بچه ها میبخشه خیلی وقیح تر میشه فهمیده نقطه ضعفت بچست یکی دیگه میخواد بیاری که باز خیانت دیدی نتونی بری .رفتارت خیلی درست نبوده و اصلا به بقیه نگو راحت ببخشن چون بازم سرشون میاد 

این مال ۵ ماهه پیشه الان بگم قهرم مال اونموقع س خنده داره

عزیزم من یکبار سه ساله پیش این اتفاق برام افتاد کلی داد و هوار کردم بعد با قهر رفتم خونه خواهرش گفتم فقط طلاق الکی نمی خواستم جدا شم چون واقعا همسرم خوبه هیچی تا حالا کم نزاشته برام عاشقشم حق طلاق و حضانت و محضری گرفتم بخشیدم

فاصله منو شوهرم تقریبا ۷ ساله 

واي زود ازدواج كرديد پسر ١٩ساله گناه داره همينطور دختر ١٣ساله

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت