ولی من از اولم میدونستم گردوی قشنگم دخملههه اوخودااااا خاله قربونت بره فسقلی😍😍💋🥺🥰❤💋 اسمشم خودم انتخاب کردم" افرا🧚♀️💕مورد پسند مامان و باباش شد که اگه نمیشدم مهم نبود خالش منم😌😂❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه به من گفتن بچه ام دختره خودمم با اعتماد به نفس کامل میگفتم حس مادرانه ام میگه دختره🤦♀️فقط خواهرم میگفت پسره،بزرگوار تنها کسی بود حس مادرانه ی منو زیر سوال برد😂
انشالله به سلامتی به دنیا بیاد🌹
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چرا خاله ها اینقدر دقیقن😂همه به من گفتن بچه ام دختره خودمم با اعتماد به نفس کامل میگفتم حس مادرانه ...
همه میگفتن خدا کنه سالم باشه ولی من از خدا میخاستم سالم باشه و دختر باشه😑😂بعد پریشب خوابشو دیدم ک ی دختر خوشگل بدنیا اورده ک باهام حرف میزد خدایا خیلی خوشگل بود کی میشه بغلش کنم😭😂❤
همه میگفتن خدا کنه سالم باشه ولی من از خدا میخاستم سالم باشه و دختر باشه😑😂بعد پریشب خوابشو دیدم ک ...
انشااله به زودی با سلامتی و دل خوش بغلش میکنی❤️
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم