2777
2789
عنوان

نسکافه/پری😶

183 بازدید | 14 پست

سلام نزدیک پریودمه اعلاعم پری دارم هم نمیدونم حامله ام یانه چون اعلاعم اونم دارم الان نسکافه خوردم میگن تواولای حاملگی نسکافه وقهوه و...خوب نیست یعنی چی?یعنی قاعده اوره??نکنه الان خوردم پری بیاد???

.                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیشه زیادیش بده اونم هر روز بخوری.چون کم خون میکنه وگرنه مشکلی نداره

خب پس خیالم راحت شد چون خوردم یکم بعدش دردام بدترشد شایدم تلقیین کردم به هرحال مرسی😊

.                             

نه بابا من که همیشه دارم میخورم،الانم درگیر خوابوندن دو تا جوجه هام هستم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
نه حالا با يه بار چيزي نميشه ولي تا مطمئن نشدي ديگه نخور خوب نيست يكي تو ني ني سايت گفته بود انقد كه ...

واقعا😳پس خوب شدکه مطلع شدم😖

.                             

دخترم با یک بار خوردن چیزی نمیشه. نسکافه و قهوه کافئین دارن و کلا کافئین چیز خوبی نیست اگر روزی یک قابلمه نسکاقه بخوری بچه سقط میشه خودت هم پس می یوفتی😃😃 حالا قابلمه رو اغراق کردم ولی سرچ کن مقدار مجاز دریافت کافئین در روز رو بفهمی

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
دخترم با یک بار خوردن چیزی نمیشه. نسکافه و قهوه کافئین دارن و کلا کافئین چیز خوبی نیست اگر روزی یک ق ...

من زیاد کافعین مصرف نمیکنم همون درحد یه لیوان چای ولی امروز هوس نسکافه کردم بعدش  باخودم فکرکردم نکنه بااین وظعیت من مضررباشه که اونم خیالم راحت شد😀 

.                             

من زیاد کافعین مصرف نمیکنم همون درحد یه لیوان چای ولی امروز هوس نسکافه کردم بعدش  باخودم فکرکرد ...

حالا قصد بارداری داری بخون مطالب رو مواد ممنوعه رو نخوری تازه اونا رو هم کم بخوری چیزی نمیشه. موفق باشی😊😊

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆