2777
2789
عنوان

کیست شکلاتی

31834 بازدید | 80 پست

سلام دوستان

میخواستم در مورد روند درمان کیست تجربیاتتون رو بهم منتقل کنیئ. من مدتی با انجام سونو متوجه شدم دو کیست شکلاتی (آندومتریوما)  75*50 و 55*30  در تخمدان چپ دارم. پیش دکتر حنطوش مراجعه کردم ایشون تست CA125 و بقیه تومورمارکرها رو برام نوشت که همه نرمال بودند. الان ایشون گفتن که سه ماه قرص ld مصرف کنم. اینحور که می گفتن قرص باعث جمع شدن کیست می شه. خانم دکتر خیلی موافق لاپراسکوپی نیستن چون می گن این کیست ها بعد از جراحی امکانش هست دوباره عود کنه. راستش من خودم هم یکم از جراحی و تزریق می ترسم یا بعتره بگم فوبیا دارم. کسی هست که با دارو جواب گرفته باشه؟ لطفا راهنماییم کنید.

بعید میدونم کسی دقیق جواب بدونه بهتر بود به کلینیک میگفتی مشاورها پاسخ بدن اون گوشه سمت چپ کلینیکه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسانت بود؟بعداز جراحی برنگشت؟

سانتش و نمیدونم برای چکاب قبل از بارداری رفت متوجه شد  دکتر هم گفت مشکل ساز میشه مکنه منجر به سقط بشه جراحی کرد برداشت بعد باردار شد الان 7سال میگذره برنگشته