2777
2789
عنوان

خسته م همسرم کلا کارای بچه ها رو دوش من گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 49 پست
شوهر منم همینه،، زندگی تجملاتی داره منم نوکرشم تو خونه.تازه طلبکاره میگه رو تربیت بچه ها بیشتر کار ک ...

من همسر من ی چی ازش میخوام دست پیش میگیره پرو بازی در میاره تازه میگه تو قدر نمیدونی ناشکری وووو تازه قهرم میکنه بیشتر میره مجردی

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچتون خودتون میبرین مدرسه؟

متاسفانه مهد میبرم اظطراب جدایی دارند و همراهشون هستم دوقولو ۴ ساله و ی ۶ ساله دارم .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
همسر من مرخصی کلا خوابه یا بیذار شه برای گشت و گزار یا کارای خودش .چیزی ازش میخوام بهونه میاره مریض ...

چون  اینشکلیه  دیگه  حق داری  

ولی همسر من مشغلش بی  نهایته واقعا نمیرسه  بلدم نیست 

همه تین کارا که گفتی باخودمه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

تو تنها نیستی 

مرد ایرانی اکثرا همین که بیرون کار میکنن پول درمیارن دیگه میگن خونه همه چی به عهده خانم خونه س 

من هرروز خونه رو مرتب میکنم دیروز مریض بودم یکم نامرتب بود اتاق دیدم غر میزنه من جورابمو چطوری پیدا کنمو فلان گفتم هرروز مرتب میکنم جمع جوره خونه یبار نمیگی دستت درد نکنه یا اصن دستت درد بکنهههع یه بار مریضم نتونستم اینطوری غر میزنی 😡

من خودم سرماخوردگی شدید دارم همراه استخوان درد ،ازاون طرف هم یکی از بچه هام دل درد و استفراغ دوروزه تاصبح نمیخوابن ،ازطرف دیگه سرویس دخترم خرابه خودم هرروز مبرمش مدرسه ومیارمش ،بچه آخری هم پیش می‌ره ،دوباره هرروز خودم میبرم 

ومیارمش ،کارای خونه نظافت آشپزی پدری بچه ها همه گردن خودمه  من چی بگم 

همسرم از شنبه تا آخر هفته حتی جمعه ها هم تعطیل کاری میره همینقدر که زیر بار اقتصاد دوام آورده دمش گر ...

مرخصی دست ب سیاه سفید نمیزنه کارای بچه ها هم با من .میگه حالم خوب نیست می‌خوابه تا کسی بهش زنگ زد فوری میره بیرون 

من خودم سرماخوردگی شدید دارم همراه استخوان درد ،ازاون طرف هم یکی از بچه هام دل درد و استفراغ دوروزه ...

عزیزم حق داری من ک خوابم کم شده همش سردردم

تو تنها نیستی مرد ایرانی اکثرا همین که بیرون کار میکنن پول درمیارن دیگه میگن خونه همه چی به عهده خان ...

حق مریضی نذاریم بنظرم پرتوقع شدن

عزیزم حق داری من ک خوابم کم شده همش سردردم

دارم دیوونه میشم ماشاالله امسال خیلی پرکارشدم فکرشو کنید ۶:۳۰صبح تا۱:۳۰ظهر درحال رفت و آمدم فقط یه تایم کوتاه برای گوشی دارم وتمام

مرخصی دست ب سیاه سفید نمیزنه کارای بچه ها هم با من .میگه حالم خوب نیست می‌خوابه تا کسی بهش زنگ زد فو ...

چقدر شبیهه شوهر منه 

کجایی ؟؟ نکنه از دوستای شوهر منه 😂

دارم دیوونه میشم ماشاالله امسال خیلی پرکارشدم فکرشو کنید ۶:۳۰صبح تا۱:۳۰ظهر درحال رفت و آمدم فقط یه ت ...

مدرسه کار مادرا بیشتر کرده