2777
2789
عنوان

کیست شکلاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 31834 بازدید | 80 پست
سلام عزیزم با همین روش که تو تاپیک خودم نوشتم درمان شدم. انشالا شما هم جواب می گیری 

سلام ببخشید من تازه فهمیدم کیست شکلاتی دارم میشه راهنمایی کنید چیکار کردید دکتر به من گفت باید لاپاراسکوپی بشی یه سری آزمایش نوشته خیلی استرس دارم

سلام ببخشید من تازه فهمیدم کیست شکلاتی دارم میشه راهنمایی کنید چیکار کردید دکتر به من گفت باید لاپار ...

سلام عزیزم تاپیکهام رو بخون توضیح دادم. اگر بشه انشالا با طب سنتی خوب بشی بهتره.لاپراسکوپی و جراحی درمان کیست شکلاتی نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم با همین روش که تو تاپیک خودم نوشتم درمان شدم. انشالا شما هم جواب می گیری 

سلام گلم خداروشکر

من وقتی سه سال پیش دکترم فهمید کیست دارم هیچی بهم نگفت فقط گفت حامله شو نه قرصی نه دارویی نه پیشنهاد عمل و لاپارسکوپی...بهم گفت چیز مهمی نیس! منم پیگیر نشدم چون قصد بارداری هم نداشتم همینجوری موند تا به الان ک قصد دارم باردار شم تو سونوم گفتن سایزش بزرگتر شده با کمی سرچ تو گوگل فهمیدم کیست پردردسریه و دکترم بدونه این ک اون موقع بهم قرص ال دی یا داروی دیگه ای بده ک حداقل کنترلش کنم هیچی نداد 

الان همش استرس دارم که سهل انگاری کردم همون موقع پیگیر نشدم

دعا کنید انشالله منم درمانش کنم و به راحتی باردار شم😢

سلام گلم خداروشکر من وقتی سه سال پیش دکترم فهمید کیست دارم هیچی بهم نگفت فقط گفت حامله شو نه قرصی ن ...

عزیزم بهترین درمانش همون بارداری‌های. دکترت درست گفته. اگر خدا نکرده سه چهار ماه اقدام مردی باردار نشدی دستوری که نوشتم رو اجرا کن. به امید خدا زودتر صاحب نی نی می شی. 

عزیزم من دو تا کیست شکلاتی دلرم. دو تا دکتر رفتم هردو گفتن این نوع کیست از بین نمیره بلکه با هردوره پریود ممکنه بزرگتر بشه . راهش بارداری هس باردار بشی از بین میره. منم تحت درمان هستم ‌

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم